Karriererådgivning

Få kvalificeret sparring på din karriere og jobsøgning.

I Teknisk Landsforbund er vi optaget af at hjælpe dig godt videre i dit arbejdsliv. Derfor har du som ledigt medlem af Teknikernes A-kasse mulighed for at få karriererådgivning ved vores karrierecoach, Susanne Svendsen. Hun tager udgangspunkt i din situation og giver dig sparring på vej mod dit næste job. 

Det er dig, der bestemmer, hvad rådgivningen skal handle om. Det kan være, du har brug for hjælp til at blive skarpere på det, du kan og vil. Måske har du et behov for at få styrket din motivation og få lagt en plan for din jobsøgning. Måske har du brug for nogle gode råd, så du står stærkere til den næste jobsamtale. Mulighederne er mange. 

Hvordan foregår det?

En karrieresparring er en fortrolig samtale, som varer en time og foregår over telefonen eller via Zoom.

For at få det maksimale udbytte af samtalen, er forberedelse vigtigt. Når du aftaler tid til en karrieresparring, vil du derfor blive bedt om senest to hverdage i forvejen at sende et detaljeret CV og en kort beskrivelse af dine karriereovervejelser. Ganske enkelt for at sikre, at du får mest muligt ud af samtalen. Nogle af de vigtige overvejelser er f.eks.:

  • Hvad vil du især gerne have fokus på?
  • Hvad håber du især at få ud af samtalen?
  • Hvilke muligheder og begrænsninger ser du selv?
  • Hvad håber du vil være anderledes i dit arbejdsliv om 1 år?
  • Hvorfor er det netop nu, du beder om en sparring? Er der sket noget særligt i dit arbejdsliv?

Hvordan kommer jeg i gang?

Vil du gerne i gang med karrieresparring, så drøft muligheden med din a-kassemedarbejder ved næste samtale. 

Herefter vil vores karrierecoach, Susanne Svendsen, kontakte dig hurtigst muligt for at aftale et tidspunkt for samtalen.