Freelancearbejde og coronavirus

 

Hvis du er i gang med en freelanceopgave for en kunde via Teknik & Design, skal du som alle andre følge de anvisninger regeringen og myndighederne kommer med. 

Du skal først og fremmest tale med din kunde om, hvordan I bedst tilrettelægger arbejdet.

Du skal så vidt muligt udføre opgaven hjemmefra, men hvis hjemmearbejde ikke er muligt, skal du og din kunde overveje, om opgaven kan udskydes.

Hvis du bliver syg, gælder vores normale regler, dvs. at du skal sygemelde dig til din kunde og til os. Teknik & Design betaler dig løn under sygdom i op til 14 dage inden for en periode på 12 måneder.

Hvis din freelanceopgave bliver opsagt af kunden, inden du er gået i gang med opgaven, så skal du melde dig ledig. Med regeringens hjælpepakke er der forbedrede muligheder for dagpengemodtagere, idet marts, april og maj ikke tæller med i det samlede antal dagpengeuger. 

Hvis din kunde opsiger en opgave, som du har påbegyndt, så kan vi naturligvis fakturere kunden  for det udførte arbejde og annullere resten af opgaven. Såfremt kunden ikke betaler for fakturaen, så dækker T&D din løn alligevel.

 

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, skal du skrive til os på Mit T&D, så vil vi forsøge at hjælpe, så godt vi kan i denne meget usædvanlige situation.

Mvh,

Bettina og Charlotte

Teknik & Design Freelancebureau