Fagforeningen Teknisk Landsforbund er specialister i løn og arbejdsforhold for bygningskonstruktører.

 

Teknisk Landsforbund er fagforeningen for dig, der er bygningskonstruktør. Hvis du arbejder som bygningskonstruktør, kan vi tilbyde dig den helt rigtige vejledning i forhold til løn, overenskomster og karriere.

Overenskomster
For eksempel er det som regel Teknisk Landsforbund, der forhandler de overenskomster, bygningskonstruktører er omfattet af.

Derfor giver et medlemskab af vores fagforening dig unik indflydelse på din løn, dine arbejdsvilkår og din efteruddannelse som bygningskonstruktør.

Rådgivning
Som bygningskonstruktør giver medlemskab af Teknisk Landsforbund dig adgang til ekspertrådgivning næste gang, du skal forhandle løn, vil efteruddanne dig, eller tage det næste skridt i din karriere som bygningskonstruktør.

Arrangementer
I Teknisk Landsforbund bliver du tilknyttet vores faglige netværk for Bygge/Anlæg. Som bygningskonstruktør kan du gratis deltage i netværkets faglige arrangementer og holde dig opdateret på branchens udvikling.

Netværk
Samtidig har du mulighed for at sparre og netværke med andre bygningskonstruktører - samt andre medlemmer af Teknisk Landsforbund, der arbejder inden for bygge- og anlægsbranchen.

 • Hvorfor medlem af Teknisk Landsforbund?

  Som medlem af Teknisk Landsforbund får du bl.a.:

  √  Tryghed i dit arbejdsliv - får du problemer, står vi klar med juridisk og faglig bistand.

   Personlig rådgivning - vi læser din kontrakt og din ansøgning/CV igennem.

   Lønstatistik for dit fag - så du er forberedt til jobsamtalen/lønforhandlingen.

  √ Netværk inden for din branche - vi dyrker din faglighed.

   +400 årlige kurser og arrangementer - langt de fleste er gratis for medlemmer.

   Ni lokalafdelinger og faglig hotline.

   Fagbladet Teknikeren seks gange årligt og nyhedsbrev med gode guides og nyheder. 

  Læs artikler, hvor TL gør en forskel

 • Hvorfor medlem af Teknikernes A-kasse?

  Dagpenge fra a-kassen giver økonomisk tryghed, hvis du mister dit job, og vi hjælper dig med at komme hurtigst muligt i job igen.

  I Teknikernes A-kasse kender vi dit fag og din branche. Det kan være en stor fordel, den dag, du står uden et job. Især hvis du også er medlem af TL.

  TL’s ni lokalafdelinger er i løbende kontakt med virksomheder over hele landet. Vi kender arbejdspladserne i dit lokalområde og vi har et netværk, som kan komme dig til gode.

  Læs mere om medlemskab af a-kassen

 • Hvad koster det?