Mød en kollega

TL's faglige netværk IT og Elektronik består af medlemmer med mange forskellige baggrunde og job. Mød nogle af medlemmerne her.

Robotdoktoren - Teknikeren 06.2015
Robotter har også brug for lægehjælp. Elektroniktekniker Hauke Paysen vedligeholder og fikser fejl på robotterne hos elektronikproducenten Linak.

Laver ismaskiner til hele verden
Hvis du har en halv million kroner i overskud, skulle du måske overveje en industriel iscrememaskine. I mere end 25 år har elektroniktekniker Jørgen Ovesen fremstillet ismaskiner til hele verden.
Styring til ingeniøren og fru Jensen
En styring af ventilationsanlæg, der skal kunne benyttes af både ingeniøren og Fru Jensen. Det var opgaven for R&D Engineer Henrik Buhl Nielsen fra Nilan A/S.
Ikonisk højttaler født på ny
"Wow, det her vil jeg gerne arbejde videre med" tænkte Per Østergaard Frederiksen, da han blev tilbudt at skabe en ny version af den ikoniske Beolab 8000-højttaler.
Lufthavnens støjkontrollør
Flyene i Københavns Lufthavn må ikke støje for meget. Det er miljøtekniker Peer Borglunds opgave at kontrollere, om lufthavnen lever op til myndighedernes krav. Nogle gange er hans job en ren stopursøvelse, andre gange skal hjernecellerne i sving.
En lille hjælper med et stort potentiale
Elektroniktekniker Lise Kofod har fået en ide til en opfindelse, der kan gøre livet nemmere for hendes søn. Samtidig kan den måske blive en karriere-hjælper for hende selv.
Vu giver it-førstehjælp til studerende
For studerende på Syddansk Universitet er hjælpen nær, hvis computeren giver problemer. For i februar i år åbnede Phuoc Vu sit it-serviceværksted ITcosmos på universitetet.
Skabte sit eget job som kilowattjæger
En løntilskudsstilling var vejen til et fast arbejde. El-installatør Claus Nordentoft beviste sit værd ved at finde store energibesparelser for Sygehus Lillebælt.
Tekniker bag 59 mio. legoklodser - Teknikeren 03.2011
Bag kulisserne i den populære forlystelsespark LEGOLAND sørger elektroniktekniker Lars Krogh for, at de tekniske tandhjul går i hak. Så det enorme maskineri af små og store forlystelser kan give gæsterne en god oplevelse.