Mød en kollega

TL's faglige netværk Museumsbranchen består af medlemmer med mange forskellige baggrunde og job. Mød nogle af medlemmerne her.

Da kalken faldt - Teknikeren 02.2010
Djævle der blæser afføring ud, mandlige kønsorganer og bare kvindebryster blev for meget for kirkegængerne i 1800-tallet. Så de blev kalket til. Men nu afdækkes de 500 år gamle og utroligt velbevarede kalkmalerier i Sanderum Kirke igen.
Snyd på herregården - Teknikeren 01.2010
Flere hundrede år gammelt træ- og murværk får nyt liv af konserveringstekniker Reidun Kvamsdal. Restaureringen er en del af et 65 millioner kroners projekt på den gamle herregård broløkke på Langeland.
Kreativitet i kitlernes verden - Teknikeren 07.2008
På Dansk Syplejehistorisk Museum i Kolding arbejder museumsassistent Kirsten Jensen med alt lige fra idéudvikling og registrering til udstillinger.
Fyrstens formidlingschef - Teknikeren 02.2008
Museumsassistent Eigil Nikolajsen er hovedleverandør af information om landets eneste udgravede vikingeskibsgrav, som ligger få meter fra Kerteminde Fjord.
Med papir under luppen - Teknikeren 03.2008
Nysene skal helst kunne kontrolleres, og hvis du er den nervøse type, er du formentlig havnet det forkerte sted. Arbejdet med at konservere kunstværker på Statens Museum for Kunst kræver tålmodighed, koncentration og en finmotorik i topklasse.