Mød en kollega

TL's faglige netværk Tekniske designere og assistenter består af medlemmer med mange forskellige baggrunde og job. Mød nogle af medlemmerne her.

Fynsk tekniker bygger krigsskibe i Canada - Teknikeren #04 2016
Teknisk designer Lars Nørregaard har for en periode byttet den trygge tilværelse som familiefar i Odense ud med rollen som ekspert i krigsskibe for den canadiske flåde.

Havneudvidelse med sikker hånd - teknikeren 03.2015
En ny Vedbæk Havn til 35 mio. kr., der er fremtidssikret mod klimaforandringer. Bo Damgaard Hovmand var rådgiver med fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø.
Bryggeblomsten – Teknikeren 01.2015
Da Blomsten skulle bygges, flyttede teknisk designer Sune Mortensen fra Midtjylland til Islands Brygge for at være helt tæt på byggeriet. Det har båret frugt.
Landsret med høje standarder – Teknikeren 02.2015
”Bare størrelsen af byggeriet har gjort det til en oplevelse at arbejde med," fortæller Gitte Herold, der som teknisk designer har været med til at projektere ventilationen i den nye Vestre Landsret.
Droner giver flyene baghjul – Teknikeren 02.2015
Teknisk designer Rene Borella fra Geopartner Landinspektører anvender droner til at lave oversigtsfotos.
Han køler krigsskibe – Teknikeren 01.2012
Som teknisk assistent har Per Christiansen bl.a. ansvar for, at kølesystemerne på Søværnets tre nye fregatter fungerer optimalt. Arbejdsstedet er Flådestation Korsør.
En verden under overfladen - Teknikeren 04.2011
Som teknisk assistent har Per Rohwedder ansvaret for alle nye og gamle kloakledninger i Københavns Havn, hvor der hele tiden sker nyt. Teknikeren tog med ham på arbejde.
"Myresluger" på 315 tons - Teknikeren 02.2009
Hver tredje time graver den flere hundrede tons gødningkomponenter op fra en skibslast. Gennem et år har teknisk assistent Kenneth Nordahl-Petersen haft til opgave at tegne den komplicerede maskine.
CAD woman
Teknikeren 01.2008

Computer-assisteret design er den røde tråd gennem Jette Stolbergs arbejdsliv. Det har ført hende til Birch og Krogboe, hvor hun skaber grundlaget for ingeniørvirksomhedens arbejde med digitalt byggeri.