Introduktion til Grafisk Facilitering

Om kurset/arrangementet:

Kurset er pt. fuldt booket.

Du kan indtil tilmeldingsfristen blive noteret på venteliste ved at gå ind via www.tilmeldmig.dk - og skrive 9999-21-20-01 i aktivitetsnr.

 

INFO
Grafisk visualisering handler om at bruge grafiske virkemidler til at kommunikere mere effektivt – og på denne 3-timers introduktion til området får du meget konkrete grundlæggende teknikker til at komme godt i gang.

 

Tegninger er verdens ældste dokumenterede kommunikationsform. De ældste hulemalerier menes at være over 60.000 år gamle og den ældste menneskeskabte tegning (som for øvrigt ligner et hashtag) menes at være over 70.000 år gammel.

 

Så vi har "altid" tegnet… måske ligger det ligefrem i vores gener at gribe til kul, okker, blyant og tusch, når vi skal forstå, forklare og formidle?

 

Muligvis hænger det sammen med, at en meget stor del af vores indtryk (og dermed vores evne til at navigere i verden) kommer fra synet? Og selv i vores tekst-tunge tidsalder er der stadig masser af steder, hvor den mest effektive kommunikation er båret af visuelle virkemidler: lige fra samlevejledningen fra IKEA til trafikskilte, vejrudsigter, vejkort og naturligvis de allestedsværende opfordringer til at bære mundbind, hoste i ærmet etc.

 

INDHOLDSBESKRIVELSE
• Introduktion til Grafisk Facilitering
• Rammer, der skiller, samler og fremhæver
• Mennesker og ansigtsudtryk
• Byg din egen ikonbank
• Ikoner, symboler og begreber

 

METODE
Kurset er et online kursus og deltagerne vil ca. 1 uge før kursusstart modtage link direkte fra underviseren til Zoom, som er den platform undervisningen sker via. Dette kræver ikke nogen forudgående installation af programmet.

 

Indlægget er bygget op med en vekselvirkning af korte instruktioner og "egen træning", så vær klar med både pen, papir og (vigtigst af alt) mod på at udfordre dig selv og dine "tegneskills".

 

Ved tilmelding giver du samtidig accept af, at TL må dele dit navn og din e-mailadresse med underviseren, så du kan modtage linket til onlinekurset.

 

DELTAGERFORUDSÆTNINGER
Du skal have papir og tusser klar.

 

INFO OM UNDERVISER
Underviser Jesper Oehlenschläger ejer firmaet GRAVISI, hvor han både underviser i grafisk visualisering og tegner animationsfilm for en bred vifte af organisationer og personalegrupper. Derudover er han ekstern underviser i ledelse, coaching, strategi og organisationsudvikling på akademiuddannelserne.

 

DATO & TIDSPUNKT
Mandag, den 17. maj 2021, fra kl. 09.00 – 12.00.

 

SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål til arrangementet, så send en mail til Digital konsulent i TL, Susanne Møller Eriksen via SME@TL.dk.

Har du spørgsmål til din tilmelding, så kontakt Event Manager Jeanette Nielsen via tlarrangementer@tl.dk.

 

TILMELDINGSFRIST: 2. maj 2021.