Psykoakustik, tinnitus og hyperakusis

Om kurset/arrangementet:

Se nedenfor i teksten, hvordan du tilmelder dig.

_____________________________________________________

Kære audiologiassistent

Syddansk Universitet og Teknisk Landsforbund har i samarbejde udviklet et kursusforløb målrettet audiologiassistenter og andre med en uddannelse i audiologi.

På kurset får du indblik i den nyeste viden og forskning inden for psykoakustik og du bliver opdateret på diagnosticering og behandling af tinnitus og hyperakusis.

Som medlem af Teknisk Landsforbund får du 1.500 kr. i rabat.

 

Om kurset
Mange danskere lider i dag af tinnitus eller af hyperakusis, og for mange er generne så store, at deres livskvalitet er betydeligt nedsat.

Vil du have en mere dybdegående forståelse for og viden om psykoakustik, tinnitus og hyperakusis, og vil du vide mere om, hvordan man i dag diagnosticerer og håndterer de to sygdomme, så er dette kursus noget for dig.

 

Kursusbeskrivelse

Klik her for beskrivelse af kursusforløbet.

 

Om undervisningen
Kurset består af 10 lektioner og det afsluttes med en eksamen. Lektionerne bliver fordelt over en række eftermiddage i løbet af efteråret 2021.

Ved første lektion lørdag d. 21. august 2021 er der fysisk fremmøde på Syddansk Universitet Odense, SDU.

De øvrige lektioner afvikles digitalt, hvor du skal være online ved din computer.

Den 21. august vil du ud over undervisning og blive introduceret til arbejdsformen på resten af kurset. Du vil bl.a. få vejledning i at bruge det it-program, som uddannelsen afvikles over.

Der vil være forberedende litteratur og materiale til hver undervisergang. Pensum er på et ikke kompliceret engelsk.

 

Hvad koster det?
Normalprisen for kurset ’Psykoakustik, tinnitus og hyperakusis’ er 8.925 kr.
For medlemmer af Teknisk Landsforbund er prisen 7.425 kr.

 

Vigtig information:
Hvis du er ansat på overenskomsten mellem Regionerne og Teknisk Landsforbund, har du mulighed for at få kurset betalt gennem www.denregionalekompetencefond.dk

 

Mere information
Har du spørgsmål til kursusindhold eller undervisningsform, er du velkommen til at kontakte videnskabelig assistent Helle Jung Andersen hjung@health.sdu.dk

Har du spørgsmål til dine muligheder for at søge støtte via Den Regionale Kompetencefond, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Birgitte Grum-Schwensen, Teknisk Landsforbund: bgs@tl.dk

 

Tilmelding
Tilmelding sker via SDU's hjemmeside (klik her)  og sker efter ”først-til-mølle” princippet. Der er begrænsede pladser. Kurset bliver oprettet såfremt, der er 20 deltagere.