Den forandringsparate arbejdsplads / Foredrag

Om kurset/arrangementet:

Formål
Et humoristisk foredrag som sætter fokus på vigtigheden i, at alle medarbejdere tager et medansvar for at skabe en god stemning på arbejdspladsen.
Målgruppe
Alle interesserede.
Indhold
Et tankevækkende foredrag, der stiller skarpt på den enkelte medarbejders lyst til selv at bidrage til fællesskabet, der afgør om arbejdspladsen lykkes med at være forandringsparat og velfungerende. I foredraget åbner Michael Svendsen deltagernes øjne for nødvendigheden af forandringerne. Han fokuserer på de mange fordele enhver forandring bringer med sig for den enkelte deltager.
Metode og GDPR-accept
I foredraget åbner Michael deltagernes øjne for nødvendigheden af forandringerne. Han fokuserer på de mange fordele enhver forandring bringer med sig for den enkelte medarbejder. Frem for at bruge teoretiske floskler, bruger han eksempler fra sin egen verden som medarbejder og HR-konsulent.
Foredraget er et webinar og deltagerne vil senest dagen før modtage link til arrangementet.
Ved tilmelding giver du samtidig accept af, at TL må dele dit navn og din e-mailadresse med foredragsholderen.
Dato & tidspunkt
Onsdag den 8. februar 2023, fra kl. 17.00 – 18.15.
Info om underviser
Michael Svendsen (via Athenas) har selv været på en lang række arbejdspladser – både som ansat og som HR-konsulent. Han er slet ikke i tvivl om, at en af tidens store udfordringer fortsat er medarbejdernes generelle frygt for forandringer og tanken om at intet bliver, som det var en gang.
Spørgsmål
Har du spørgsmål til din tilmelding, så kontakt Event Manager Jeanette Nielsen via tlarrangementer@tl.dk.

Tilmeldingsfrist: 31. januar 2023