TORSDAGSBAR: Biler til Ukraine?

Om kurset/arrangementet:

Pawel Wedrowski er en blandt de danskere, der fik nok af kun at høre om krigen i Ukraine og som sammen med en håndfuld andre besluttede at hjælpe til, hvor det var nødvendigt og hvor hjælpen hurtigt nåede frem.
Biler til Ukraine er en NGO, der er opmærksom på de behov, et land som Ukraine står med efter at være blevet invaderet af stormagten Rusland. Senest nu her i januar 2023 var Pawel afsted med journalist og historiker Adam Holm, kendt fra bl.a. Deadline, for at aflevere biler fyldt med udstyr til fronten, doneret af frivillige danskere.
På denne tur mødte de blandt andre krigsfotograf Jan Grarup, der netop var kommet retur fra fronten, hvor over 1000 mennesker bliver dræbt dagligt. Kom og hør om Pawels oplevelser. Vi kommer lidt ind på krigens modbydelighed såvel som kompleksitet og taler lidt om hvor hjælpen lander.
Ta' en gæst med
Du har som TL-medlem mulighed for at tage en ven eller kollega med, som endnu ikke er medlem af TL, Dette skal du blot oplyse i forbindelse med din tilmelding.  
Om faglig torsdagsbar
Faglig torsdagsbar afholdes første torsdag i hver måned og konceptet er simpelt. Vi finder en interessant oplægsholder eller debattør, som kan sit fag og som vil holde et kort oplæg, hvorefter der vil være plads til debat og netværk. Emnerne kan variere fra gang til gang, men konceptet er altid det samme.

Kom og tag et frikvarter med dine kollegaer, få en mundfuld vådt og tørt og hør hvad de andre har på hjerte.

Dato & tidspunkt
Torsdag den 2. februar 2023.

  • Vi åbner dørene kl. 17.00, hvor der vil være drikkevarer og mulighed for at netværke.
  • Kl. 17.30 er der et kort fagligt oplæg og efterfølgende debat.
  • Derefter er der mulighed for fingermad, drikkevarer og netværk med andre TL-medlemmer. 
  • Vi slutter ca. kl. 19:00.

Sted og forplejning
Arrangementet foregår i TL’s lokaler, Nørre Voldgade 12, stuen, 1358 København K.
TL sørger for fingermad + drikkevarer.

GDPR-accept
Ved tilmelding giver du samtidig accept af, at TL må dele dit navn, e-mailadresse og telefonnr. med den arrangementsansvarlige.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til arrangementet, så send en mail til Regionsformand TL Hovedstaden og Bornholm: Jimmi Eiberg (ansvarlig) via jei@tl.dk.

Har du spørgsmål til din tilmelding, så kontakt Event Manager Jeanette Nielsen via tlarrangementer@tl.dk.

Tilmeldingsfrist: 1. februar 2023