Byggepladsbesøg på nyt biografcenter i Esbjerg

Om kurset/arrangementet:

OBS: Der er ikke flere ledige pladser til byggepladsbesøget


Esbjergs nye biografcenter, opføres i totalentreprise for TK Development og Nordisk Film Biografer. Biografen bliver topmoderne med 650 luksus biografstole, fordelt på 8 sale. Ankomsten til biografen sker via indkøbscenteret BROEN, hvor der indrettes flot ankomstområde med salg af billetter, slik, popcorn og sodavand. Herfra bliver adgangen til de 8 sale og selve biografbygningen, via en gangbro i 2. sals højde.
Biografcenteret er bygget på søjler. Under biografcenteret etableres der parkeringspladser, hvorfra opkørslen til BROENs parkeringstag også tilkøres.
Biografbyggeriet er en kompliceret opgave, der på flere måder løbende i byggeprocessen har skabt forstyrrelser i omgivelserne. En del af byggeriet er foregået om natten for at mindske gener for BROENs indkøbslystne kunder.
Bland andet har montagen af betonelementer skulle planlægges, så der hver dag i BROEN’s åbningstid har være offentlig trafik ind under byggeriet. Derfor har beboerhåndtering og information om lukning af gade og arbejder om natten været en stor del af projektet. Nem Byg har i den forbindelse lagt stor vægt på at skabe gode og åbne dialoger omkring byggeriet, hvorfor der her på siden har og vil kunne findes oplysninger hvornår og hvordan byggeriet forstyrre omgivelserne.
Biografcenteret er bygget helt op imod banearealet til Esbjerg Banegård. Dette har i forhold til banesikkerhed haft betydning for både bygningens konstruktive udformning, og selve opførelsen af byggeriet.
Byggeriet afsluttes i februar 2019, hvorefter biografen åbner i april 2019.
Husk at medbringe sikkerhedsudstyr, hjelm, vest og sko til byggepladsbesøget.
Arrangementet er gratis for medlemmer af TL SydVest.

Vi mødes foran TL SydVest, Exnersgade 37, Esbjerg.
Tilmelding senest 7 dage inden arrangementet.