Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro i Middelfart

Om kurset/arrangementet:

Du kan tage til Sydney. Eller Lillebælt. Begge steder kan du gå oven på en bro.
Oplev højden. Suget i maven. Den spektakulære og uhindrede udsigt. Nyd vandet, skibene, udsigten mod land, vinden, vejret og den svage rysten i broen, når toget gungre over broen. Bridgewalking Lillebælt er en ny, unik attraktion i Europa.

Turen starter ved Velkomstcentret.. Her bliver du modtaget af vores kyndige guider, som forbereder dig på den fantastiske tur, du skal ud på. Sammen går vi I fra Velkomstcentret til Den Gamle Lillebæltsbro, hvor du bliver koblet til et sikkerhedssystem - og så går det opad! Op til 60 meters højde og ud på turen over broen. Undervejs fortæller guiden om broens arkitektur, historie, byggeriet og naturen omkring Lillebælt.   Turen tager ca. 2 timer, og der er plads til 20 deltagere og man skal være klar et kvarter før og må overhovedet ikke have indtaget noget alkohol, da man i givet fald bliver udelukket for at deltage.
 
Sikkerhed:
Du skal være min. 140 cm. - Husk praktisk fodtøj  - Bridgewalking er ikke egnet for bevægelseshæmmede - Der må ikke medbringes løse genstande. -  Der udleveres en heldragt til turen, som må tages med hjem.

 

Du er ikke tilmeldt før pengene er overført til vores konto i AL-Bank på  - Reg.nr. 5398 Kontonr.: 0434607

sammen med overførselen bedes du oplyse alder og højde på de tilmeldte - da oplysningerne skal bruges ved køb af billetterne.

 

Tid & Sted: Lørdag den 24. august 2019 kl. 14.00-16.00  Galsklintvej 4 -  5500 Middelfart
Sidste frist for tilmelding: Først til mølle eller senest 11. juli 2019
TL medlemmer: 150,00 kr. / Børn 100,00 / Øvrige 200,00 kr.
Der er bindende tilmelding.