Skil dig ud på Instagram med kreativt indhold

Tilmeld til venteliste

Om kurset/arrangementet:

Skil dig ud på Instagram med kreativt indhold

 

På dette Instagram kursus får du mulighed for at komme godt fra start eller få hjælp til at optimere den profil, som du allerede har, ved at tiltrække flere følgere og sælge flere produkter.

Kurset er for dig, der gerne vil mere end "bare fedte" rundt, dig, der gerne vil rykkes i den rigtige retning og sikre, at den tid, du bruger på Instagram er en god udvikling. Undervisningen er "hands-on" med stort fokus på praktisk udførsel og kreativ leg.

I løbet af dagen kommer vi også ind på strategi og kommunikation, og du lærer at lave visuelt indhold, der appellerer til din målgruppe, finde de rigtige hashtags og forstå og analysere dit indhold.

Kurset indeholder:
Introduktion til Instagram, Instagram Stories, hashtags, Instagram Ads, Instagram Insights, en praktisk øvelse og Insta Award, hvor vi kårer dagens bedste Instagram billede/video/stories serie. 

Krav: Du skal have oprettet en Instagramprofil før kursusstart

Underviser Jesper Outzen har været på Instagram siden starten af 2011 og gennem workshops, kurser og rådgivning har han inspireret virksomheder og personlige brands med at skabe indhold og relationer mennesker imellem på Instagram.

Der vil være morgenmad fra kl. 8.45 og gratis frokostbuffet.

 

Vi glæder os til at se dig!