Om kurset/arrangementet:

Landsmøde for TL Studerende

 

Sted: Vejle afdeling. Sjællandsgade 32, 7100 Vejle
Dato: 2. februar 2020
Tid: 14:00-18:00
Sidste tilmeldingsdato: den. 13. januar 2020
Deltagerbetaling: 50,- i deltagergebyr. (kan ikke refunderes ved evt. afbud da det er et deltagergebyr)
Max Deltager antal: 20 (eksklusive Bestyrelsen)

 

 

Om landsmødet:
Er du studerende, og vil du gerne møde andre studerende fra TL? Så kom til Landsmøde for TL Studerende den 2. februar 2020.

Det bliver en eftermiddag med foredrag omkring stresshåndtering under uddannelse og efter uddannelse i dit første job. Dernæst vil der være en ordinær generalforsamling, dagsorden forekommer på dagen. Til sidst vil der være en fælles middag i Vejle.

Så hvis du er studerende og gerne vil møde andre studerende, så kom til en hyggelig eftermiddag med hygge, foredrag og lækker mad.

 

Landsmødet slutter ca. kl.18:00

 

- Programmet bliver tilsendt efter tilmelding  - 

 

Foredrag V. Signe Rønnebro:
Work/life balance – hvordan du spotter stress og bliver bedre til at håndtere både stress, angst, præstationsangst m.m.
Hvordan du opnår mere ro og tager styring i dit liv. Du får indblik i ”autopiloten”, som kan føre til dårlige vaner og mistrivsel.

 

Foredragsholder Signe Rønnebro har selv mange års erfaring med brugen af mindfulness til at forebygge stress. Hun underviser mange, som er ramt af enten stress, depression, angst o. lign.
Signe er uddannet sygeplejerske, sundhedsterapeut, Trivselscoach, Chok-Traume terapeut, supervisor og Mindfulness Træner.
Læs mere på: www.signeronnebro.dk

 

 

Hvem er TL Studerende?
TL Studerende er en tværfaglig netværksgruppe for studerende og unge under 31 år. I netværket arrangeres der faglige og sociale arrangementer med fokus på studerende og nyuddannede.

Der vil være begrænset antal pladser. Der vil ved flere tilmeldte end plads, være venteliste. Listen for deltager vil blive efter først til mølle princip.

 

 

Transport til og fra Vejle station:
Dækkes efter TL’s rejseregler: https://tl.dk/om-os/rejseregler/

 

TL betaler:
Transport til/fra Vejle station.
Mad i løbet af dagen til landsmødet. (Nærmere info følger ved tilmelding)

 

NB: Vi gør opmærksom på, at du ved tilmelding automatisk giver tilladelse til, at vi må oplyse dit navn og telefonnummer til netværkets bestyrelse. Hvis du ikke ønsker dette, bedes du give besked til sam@tl.dk.