Om kurset/arrangementet:

Kender du det - at stå med en udfordring der er svær at løse, chefer der ikke forstår problemstillingen, eller mangler du gennemslagskraft i organisationen?

Ved du, hvad der trigger chefen?

Måske ligger noget af løsningen i, hvad du kommunikerer og hvordan. Med en systematisk tilgang til kortlægning af arbejdsgange, ledelse af projekter og opsætning af visuelle effekter kan du få nogle af de værktøjer cheferne efterspørger for at træffe beslutninger uden at sætte sig for meget ind i detaljerne.

 

I pakken vi kalder Lean Six Sigma er nogle af de værktøjer samlet og i denne introduktion får du et billede af bredden i værktøjerne og en ide om Lean6Sigma er noget du ønsker at arbejde videre med.

Introduktion til Lean Six Sigma indeholder bl.a.:
Historien bag Six Sigma
Hvad er Six Sigma?
DMAIC projektmodellens faser
Six Sigma definition
Variation og Six Sigma
Six Sigma Terminologi
Hvad er årsag og Effekt?
Hvordan får jeg mere at vide? 

Efter kurset er du i stand til at vurdere, hvordan Lean Six Sigma kan være til gevinst i din virksomhed og hvordan Six Sigma kan bidrage til optimering og gevinst på bundlinjen.

Du modtager et kursusbevis, som dokumenterer din deltagelse i kurset.

Undervisning bygger på en kombination af teori og praktiske øvelser. Kurset indeholder en gennemgang af Lean6Sigma metoderne og perspektivering af statistikken bag Lean6Sigma.

Formålet er, at du bliver i stand til at vurdere om metoden giver mening i din hverdag og i dit ønske om fremtidige jobmuligheder.

Kurset er på dansk.  

 Underviser:
Lars Paaske Jørgensen