Mulighederne for e-learning har aldrig været bedre. Her på siden kan du få et hurtigt overblik over dine muligheder for uddannelse og kurser online.


Byggekurser
Zealand Erhvervsakademi har sammen med Dansk Byggeri og TL udviklet en række digitale uddannelsestilbud målrettet TL’s medlemmer inden for byggeriet. Kurserne udbydes i efteråret 2020.

Læs mere

 

Gratis onlinekurser 
Fagbevægelsens Hovedorganisation tilbyder en række onlinekurser, som er gratis for medlemmer af TL. For eksempel AutoCad, Revit, Word, Excel, videoredigering, it-sikkerhed eller jobsøgning.
Opret dig selv som bruger og kom i gang med det samme:

Læs mere 

 

Øvrige udbydere:

 

Building Green
Den 28. og 29. oktober skulle Building Green have været samlet i Forum. I stedet bliver begivenheden streamet over nettet. 120 talere, der sætter det nære og lokale i fokus giver dig inspiration fra de store danske tegnestuer. Programmet tager udgangspunkt i ’Nyt årti og jubilæum – accelerer bæredygtigt byggeri!’.
Læs mere og tilmeld dig

 

Erhvervsakademier og professionshøjskoler
Erhvervsakademierne og professionshøjskolerne arbejder for fuld kraft på at udbyde relevante online forløb, korte kurser mv. Kig på uddannelsesinstitutionernes hjemmesider og husk, at med onlineundervisning er du ikke begrænset af hvilken region kurserne udbydes i. Der udbydes alt fra gratis webinarer, over dagskurser til akademimoduler. Husk, at hvis du søger akademimoduler, kan du søge Omstilingsfonden til at betale kursusgebyr op til 10.000 kr. Se boks til højre.

 

Smartlearning.dk
Erhvervsakademierne har også et decideret online akademi. Det hedder SmartLearning og tilbyder online videreuddannelse på akademi- og diplomniveau. Kurserne tager fra tre til 14 uger.

Læs mere og tilmeld dig

 

Erhvervsakademi Aarhus
Erhvervsakademi Aarhus tilbyder online studier, hvor du tager kompetencegivende fag med en varighed på 6 uger inkl. eksamen. Alle fag giver 10 ECTS-point, og alle fag er på akademiuddannelses-niveau, så de både kan bruges som led i en hel uddannelse - eller tages enkeltvis.
Læs mere og tilmeld dig

 

Zealand - Sjællands Erhvervsakademi
Tidspunkter for webinarer:
07.05.20 – 14.00 – 15.00 : BIM Lab fortæller: Digital registrering og kommunikation med VR
14.05.20 – 15.00 – 16.00 : BIM Lab fortæller: Teknologi på byggepladsen


Erhvervsakademi Dania
Erhvervsakademi Dani tilbyder blandt andet kurser i projektledelse, lean ledelse, sagsbehandling, salgspsykologi, el-teknisk beregning, borgerkommunikation, positiv psykologi, coaching og konflikthåndtering samt oplevelsesøkonomi.
Læs mere og tilmeld dig

 

Akademiuddannelsen i Byggeteknologi på KEA
KEA har jeg oprettet to online fagmoduler med opstart kort efter påske. De er hver især det første obligatoriske fagmodul på deres respektive uddannelser:

AU i Byggekoordination
Planlægning og styring af byggeriets processer og ressourcer

AU i Byggeteknologi
Byggeteknik - mindre byggerier
 

UCN act2learn
UCN act2learn tilbyder kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau, og vi har desuden en række kurser, specialuddannelser, temadage mv.
Læs mere og tilmeld dig


Voksenuddannelse.dk
Voksenuddannelse.dk som er den store samlede portal for efter- og videreuddannelse på alle niveauer. De har samlet udbuddet af onlinekurser på en særlig side.
Læs mere og tilmeld dig

 

Efteruddannelse.dk
EfterUddannelse.dk er en landsdækkende tilmeldings- og ansøgningsportal for erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse, herunder AMU-kurser. Brug det udvidede søgefilter og vælg "fjernundervisning" ved undervisningsform.
Læs mere og tilmeld dig

 

LinkedIn Learning
LinkedIn Learning er en engelsksproget hjemmeside med tusindvis af videokurser i blandt andet business, design, web, fotografi og markedsføring. Sitet tilbyder en måneds gratis prøvetid.
Læs mere og tilmeld dig

 

AOF ONLINE
AOF tilbyder gratis onlineundervisning, så ledige og beskæftigede kan vende styrkede tilbage på arbejdsmarkedet. Der er blandt andet kurser i læsning, IT, engelsk, matematik, dansk samt ordblindeundervisning.
Læs mere og tilmeld dig


VUC Erhverv fjernundervisning
VUC Erhverv tilbyder onlineundervisning i IT, engelsk, læsning, matematik samt ordblindeundervisning
Læs mere og tilmeld dig