| 25. september 2020

Udlev drømmen om din kreative virksomhed

Kom til Foredrag og Workshop

Du kan tilmelde dig under kurser og arrangementer.

HUSK arrangementet foregår i Aarhussalens lokaler, Skt. Knuds Torv 3, 8000 Aarhus C

Foredrag:
Alt for mange kunstnere oplever at det bijob, der skulle sikre økonomisk stabilitet, kvæler inspirationen og energien i deres kunstneriske arbejde. At drømmen om at bestemme selv og starte egen selvstændig praksis, bliver skudt længere og længere ud i fremtiden. I dette foredrag deler jeg min egen rejse som selvstændig gallerist og kulturel iværksætter, og fortæller historien om, hvordan jeg for første gang i mit eget arbejdsliv brød ud af den negative spiral af dagpenge og bijobs, hvor der enten mangler penge, tid eller motivation til at forfølge sine drømme. Foredraget vil være fyldt med inspiration og gode råd, som deltagerne kan overføre til deres egen praksis, og tage de første skridt mod et bæredygtigt arbejdsliv som kunstner eller kreativ selvstændig.
Længde: ca. 45 minutter + 15 minutter til spørgsmål
 
Workshop:
I forlængelse af foredraget er det muligt at lave en workshop, hvor deltagerne, med vejledning fra Signe Sylvester, arbejder videre med de redskaber, der bliver præsenteret i forbindelse med foredraget. Til foredraget Sig farvel til dit bijob og start din kunstneriske praksis som selvstændig, bliver der præsenteret en øvelse, som skal hjælpe deltagerne med at identificere, hvilken værdi deres kunstneriske praksis skaber for publikum/kunden. Formålet med øvelsen er at vende mere fokus mod det publikum og de kunder, som skal danne grundlag for en bæredygtig selvstændig praksis, og samtidig skabe selvsikkerhed hos kunstneren selv. Som afslutning på workshoppen vil deltagerne dele deres arbejde i plenum eller mindre grupper, og på den måde både øve deres mod, og styrke deres interne netværk.
Længde: ca. 30 minutter + 15 minutter til opsamling
 
 
Kort om Signe Sylvester/Den kreative forretning:
Udbyder foredrag, kurser, afholder netværksgrupper for kreative, der ønsker at skabe afklaring om deres arbejdsliv og kreative drømme. Hun har ligeledes podcasten Den kreative forretning, hvor hun behandler nogle af de udfordringer som kreative har i deres arbejdsliv, hun invitere ofte kreative ind, for at give deres vinkel på problematikken. 
https://denkreativeforretning.dk
 
Program:
kl. 16.30 - Deltagere møder ind (sandwich og vand/øl)
kl. 16.45-17.45- Signe Sylvester- foredrag + spørgsmål (ca. 45 minutter + 15 minutter til spørgsmål)
Kl 17.45-18.00 - Pause: 15 min.
kl. 18.00-18.30- Signe Sylvester -Workshop  (ca. 30 minutter)
Kl. 18.30-18.45 - Workshop opsamling  (15 minutter til opsamling)