Nyheder

 • Nyhed28. oktober 2019
  Det er vigtigt, at du tjekker din lønseddel dels for at sikre, at du får: Den korrekte løn inkl. tillæg m.m. Den korrekte pension Fritvalgsordning/særlig opsparing. Hvis du er omfatte af en jf. din overenskomst ….. begge ord dækker over, at der for godt ti år siden i overenskomsterne blev aftalt, at der skulle betales til en fritvalgsordning eller særlig opsparing oven i den aftalte løn. Bidraget til fritvalgsordningen blev fra den 1. marts i år hævet til 4% af lønnen. Det svarer til 1.400 kr./mdr. af løn på 35.000 kr./mdr.
 • Nyhed28. oktober 2019
  Bloddryppende drama, storslået musik og hjemmebagte tærter med menneskekød. Sweeney Todd er ren musical noir, der har skræmt og begejstret publikum verden over. Nu svinges kniven på Det Kongelige Teater. Den kendte filminstruktør Tim Burton har tidligere givet sin version af historien om den makabre barber Sweeney Todd, der skærer halsen over på sine kunder, før de ender som tærtefyld. Nu kan du opleve det stemningsfulde drama som musical i Operaens storslåede omgivelser. Den musikalske totaloplevelse har de senere år gået for fulde huse på de store scener på Broadway og i London.
 • Nyhed9. oktober 2019
  Vi har brug for en dygtig og udadvendt testspecialist til arbejde i vores testlaboratorium. Du skal have lyst til at arbejde både selvstændigt og sammen med kunden inden for el-sikkerhed efter diverse EN/IEC standarder. Sekundært kan EMC test være en del af arbejdet.
 • Nyhed27. september 2019
  Jeg håber at se mange af jer til Fag Festivalen, der løber af stablen den 2. og 3. november 2019, i Fredericia. Vi har haft indsamling af krav til OK 20, på det private arbejdsmarked. Det bliver spændende at se, hvor mange af vore krav der kommer med til overenskomstforhandlingerne. Vi vil gøre vores til, at jeres krav bliver hørt. Derfor er det super vigtigt, at vi deltager i de stormøder, som CO-I afholder her i efteråret/vinter, inden forhandlingerne går i gang til januar. Venlig hilsen Birte Lundsgaard, afdelingsformand
 • Nyhed27. september 2019
  Vi havde bobler og kransekage på afdelingskontoret, onsdag 26. juni. Den dag, hvor Teknisk Landsforbund havde 100 årsfødselsdag. Det var dejligt, at I kiggede forbi og var med til at festligholde dagen sammen med os. Lørdag den 24. august havde mange af jer valgt at fejre forbundets 100 år, med en sejltur på veteranskibet S/S Bjørn, der stævnede ud fra Helsingør. Jeg havde fornøjelsen af at modtage og hilse på jer alle. Det var en fantastisk dejlig solskinsdag, 25 °C og fladt vand.
 • Nyhed26. september 2019
  Vedrørende arbejds- og ansættelsesret Første halvår af 2019 har budt på en række spændende lovmæssige tiltag – både nationalt, men også på EU-plan, som i fremtiden vil medføre flere ændringer i dansk ret. Mange virksomheder er i fuld gang med at forberede overgangen til den nye ferielov, og med udgangen af august 2019 slutter ferieoptjeningen i henhold til den nuværende ferielov. Ferie optjent i perioden 1. september 2019 indtil 31. august 2020 vil blive indefrosset, og med virkning fra 1. september 2020 overgår vi til samtidighedsferie i henhold til den nye ferielov. Derudover har en ændring af ligebehandlingsloven medført øget fokus på seksuel chikane på arbejdspladsen.