Nyheder

 • Nyhed21. januar 2019
  TL og erhvervsakademi Zealand i Slagelse har sammen udviklet et turboforløb af akademiuddannelsen Innovation, produkt og produktion (IPP). Forløbet er særligt udviklet til dig der er Teknisk designer/ assistent (industri) og ønsker at opnå et uddannelsesløft på kort tid.
 • Nyhed21. januar 2019
  Kære medlemmer Velkommen til et nyt fantastisk år. Fagbevægelsens Hovedorganisation - (FH) har valgt, at der skal være fokus på vore arbejdsmiljørepræsentanter (AMR) i 2019. 1.700 AMRer fra hele fagbevægelsen var samlet i Odense den 8. januar 2019, for at starte året og få inspiration til at gå hjem og få sat arbejdsmiljøet i fokus på arbejdspladsen. Vi havde 2 personer afsted fra vores afdeling og begge kom inspireret retur. Der vil i løbet af året blive udbudt kurser/debatmøder for vore AMR. Der vil i år ligeledes være fokus på indsamling af krav til OK20- på det private arbejdsmarked- så hold jer ikke tilbage med ideer hertil. Vi har i Teknisk Landsforbund indført sikker kommunikation. Det betyder, at I skal kontakte os via Mit TL. Vi ved der har været nogle udfordringer med systemet, jeg er dog sikker på det kommer til at fungere perfekt. Telefonisk kontakt er som det plejer at være. Husk vi afholder generalforsamling mandag den 18. marts 2019, i Hillerød. Læs mere Godt nytår til jer alle. Birte Lundsgaard Afdelingsformand
 • Nyhed28. november 2018
 • Nyhed27. november 2018
  Kære dimittend. Når man som nyudklækket dimittend kommer ud i sit første job, vil man ofte have masser af forventninger om, hvad livet som nyansat vil indeholde. Man glæder sig måske til at få flere penge mellem hænderne og til at komme væk fra bøgerne. Men springet fra studenter- til arbejdsliv viser sig for mange at være hårdere, end de havde regnet med.
 • Nyhed27. november 2018
  Jeg har ikke tidligere haft brug for min fagforening. Jeg har faktisk flere gange overvejet at melde mig ud af fagforeningen og blot være med i A-kassen, fordi jeg ikke lige kunne se, hvad jeg skulle bruge min fagforening til. I dag er jeg lykkelig over, at jeg ikke gjorde det. Efter mit forløb med min arbejdsgiver kommer jeg aldrig til at overveje at udmelde mig - for det er slet og ret en kick-ass fagforening jeg har – og man ved aldrig, hvornår man får brug for sådan en!
 • Nyhed30. oktober 2018
  Dette er et praktisk efteruddannelsesforløb for helt nye brugere af GIS.