Nyheder

 • Nyhed28. november 2018
 • Nyhed27. november 2018
  Kære dimittend. Når man som nyudklækket dimittend kommer ud i sit første job, vil man ofte have masser af forventninger om, hvad livet som nyansat vil indeholde. Man glæder sig måske til at få flere penge mellem hænderne og til at komme væk fra bøgerne. Men springet fra studenter- til arbejdsliv viser sig for mange at være hårdere, end de havde regnet med.
 • Nyhed27. november 2018
  Jeg har ikke tidligere haft brug for min fagforening. Jeg har faktisk flere gange overvejet at melde mig ud af fagforeningen og blot være med i A-kassen, fordi jeg ikke lige kunne se, hvad jeg skulle bruge min fagforening til. I dag er jeg lykkelig over, at jeg ikke gjorde det. Efter mit forløb med min arbejdsgiver kommer jeg aldrig til at overveje at udmelde mig - for det er slet og ret en kick-ass fagforening jeg har – og man ved aldrig, hvornår man får brug for sådan en!
 • Nyhed30. oktober 2018
  Dette er et praktisk efteruddannelsesforløb for helt nye brugere af GIS.
 • Nyhed21. september 2018
  20 teknikere – heraf 9 TL’ere – mistede i august jobbet i den seneste fyringsrunde hos den sjællandske teknologivirksomhed Haldor Topsøe. TL’s Hillerødafdeling har forhandlet fratrædelsesvilkår for de berørte medlemmer.
 • Nyhed14. august 2018
  Kære medlem Uanset om du er faglært eller ufaglært, har du nu mulighed for at få op til 40.000 kroner til gratis efter- og videreuddannelse på akademi- eller diplomniveau. Gennem den nye omstillingsfond kan du få op til 10.000 kr. om året de kommende fire år til at videreuddanne dig.