Nyheder

 • Nyhed24. april 2019
  Ny stigning i betalingen til fritvalgsordningen eller den særlige opsparing efter aftalerne i overenskomsterne fra 2017. På de private overenskomster steg bidragsprocenten for fritvalgsordningen eller den særlige opsparing fra 3,4 % til 4 % den 1. marts 2019.
 • Nyhed24. april 2019
  Foråret har taget sit indtog i Danmark. Bøgen er sprunget ud og anemoner pryder skovbunden. Jeg synes det er en fantastisk tid. Dimittenderne springer ud. Vi har mange dygtige teknikere klar til at bidrage til udvikling af samfund og virksomheder.
 • Nyhed21. januar 2019
  TL og erhvervsakademi Zealand i Slagelse har sammen udviklet et turboforløb af akademiuddannelsen Innovation, produkt og produktion (IPP). Forløbet er særligt udviklet til dig der er Teknisk designer/ assistent (industri) og ønsker at opnå et uddannelsesløft på kort tid.
 • Nyhed21. januar 2019
  Kære medlemmer Velkommen til et nyt fantastisk år. Fagbevægelsens Hovedorganisation - (FH) har valgt, at der skal være fokus på vore arbejdsmiljørepræsentanter (AMR) i 2019. 1.700 AMRer fra hele fagbevægelsen var samlet i Odense den 8. januar 2019, for at starte året og få inspiration til at gå hjem og få sat arbejdsmiljøet i fokus på arbejdspladsen. Vi havde 2 personer afsted fra vores afdeling og begge kom inspireret retur. Der vil i løbet af året blive udbudt kurser/debatmøder for vore AMR. Der vil i år ligeledes være fokus på indsamling af krav til OK20- på det private arbejdsmarked- så hold jer ikke tilbage med ideer hertil. Vi har i Teknisk Landsforbund indført sikker kommunikation. Det betyder, at I skal kontakte os via Mit TL. Vi ved der har været nogle udfordringer med systemet, jeg er dog sikker på det kommer til at fungere perfekt. Telefonisk kontakt er som det plejer at være. Husk vi afholder generalforsamling mandag den 18. marts 2019, i Hillerød. Læs mere Godt nytår til jer alle. Birte Lundsgaard Afdelingsformand
 • Nyhed28. november 2018
 • Nyhed27. november 2018
  Kære dimittend. Når man som nyudklækket dimittend kommer ud i sit første job, vil man ofte have masser af forventninger om, hvad livet som nyansat vil indeholde. Man glæder sig måske til at få flere penge mellem hænderne og til at komme væk fra bøgerne. Men springet fra studenter- til arbejdsliv viser sig for mange at være hårdere, end de havde regnet med.