Esbjerg|Aabenraa

TL SydVest

Medlemsfordele

Medlemskab af en fagforening er en tillidssag. TL tager udgangspunkt i dine kompetencer, dit job, din fremtid og med dig i centrum.

TL SydVest
- din lokale fagforening i Esbjerg & Aabenraa

 

 • Gode grunde til medlemskab af TL

  Gode grunde til medlemskab af TL

  TL SydVest er til dig, der vil lidt mere.

  Vi sætter fokus på det enkelte medlem med individuel sparring og coaching, og vi forhandler overenskomst til medlemmerne.

   

 • Fordele for alle

  Udgangspunktet for TL SydVest, Esbjergs tilbud er blevet inspireret og udviklet i tæt samarbejde med medlemmerne, hvor nøgleordet er kreativitet, produktudvikling, innovation og fantasi. De elementer indgår i TL’ernes spændende hverdag.

  Vi har en klar målsætning om, at medlemmerne skal have de bedst tænkelige vilkår indenfor kompetenceudvikling, samt indenfor familie- og arbejdsliv.

 • Branchekendskab & fagspecifik rådgivning

  Vi bestræber os på at være serviceorienterede ved smidig, effektiv og hurtig sagsbehandling - en oplevelse udover det sædvanlige.

  Ved at melde dig ind i TL får du et vidtrækkende netværk til din rådighed. Med 13 landsdækkende, faglige netværk er der et stort fagligt fællesskab med ny viden til at styrke dine kompetencer.

  Et medlemskab giver bedre rammer for din karriere, tryghed i hverdagen og mulighed for at fokusere på det du er bedst til. Imens sørger vi for at dit arbejdsmiljø er bedst muligt, ved at forhandle overenskomster til din fordel.

  Vi går ikke i andres fodspor, vi træder dem selv – bliv medlem allerede i dag!

  Hvem er du

  Download folderen her, så dine kolleger kan finde sig selv og få samme kyndige rådgivning.

 • Kort og godt

  Vi vil så gerne ud til jer der sidder med et kreativt job, hvor I er kernespecialister. Sammen kan vi gøre et allerede stort netværk af kompetente sparringspartnere, endnu større. Vi har her samlet flyers og illustrationer, der fortæller netop hvorfor dine kolleger også bør være medlem af en fagforening der arbejder for jer.

  Spring ud i det, postkort

  Spring ud i det

  Sommeren varer ikke evigt, postkort

  Den sjette ferieuge, postkort