Prisen blev uddelt for et godt samarbejde omkring stresshåndtering mellem en arbejdsmiljørepræsentant og en tillidsrepræsentant.

Afdelingsformand Jens Ole M. Olesen overrækker AMR-prisen til arbejdsmiljørepræsentant Lene Sander fra virksomheden Howden.

Tekst: Morten Terp Foto: Thomas Steen Sørensen

Lene Sander og Frank Houmann Pedersen – hhv. arbejdsmiljørepræsentant og tillidsrepræsentant på Howden, Næstved – fik i dag "AMR-prisen" på Teknisk Landsforbunds kongres.

De blev hædret for deres store arbejde med håndtering af stress på virksomheden, hvor de sammen bl.a. har været med til at fjerne tabuet om stress, så det nu er okay at sige fra.

”De var begge ærgerlige over de mange tilfælde af stressramte kollegaer. De gik derfor i gang med arbejdet med at få udarbejdet en plan for håndtering af stress på virksomheden. Efter planen er blevet implementeret har virksomheden kun haft et enkelt tilfælde med en stressramt kollega. Planen har været en succes til gavn og glæde for alle på virksomheden,” sagde Jens Ole Olesen, afdelingsformand i TL, inden han overrakte ”AMR-prisen”.

”Mange tak. Det var en meget stor og positiv overraskelse for Frank og jeg. Vi har i 10 år arbejdet sammen i en mellemstor, international virksomhed med de udfordringer, der følger med det," sagde Lene Sander, da hun på begges vegne modtog prisen på TL’s kongres.

"Vi synes jo bare, vi gør de ting i hverdagen, der skal til, for at vores kolleger og medlemmer har det godt. Det er rigtig dejligt, at der er nogen, der sætter pris på det, vi gør,” sagde hun.

Med prisen fulgte en check på 5.000 kr.

Følg TL's pris