Erik Stæhr – tillidsrepræsentant på LEGO – fik i dag en hæderspris på Teknisk Landsforbunds kongres. Han blev blandt andet hædret for at være en ildsjæl med hjertet på rette sted.

Tekst: Henrik Ploug   Foto: Thomas Steen Sørensen

"Erik Stæhr er en ildsjæl og et menneske med hjertet på rette sted. Og så er han altid utrolig velforberedt. Han er ikke bare respekteret af sine kollegaer, men også af ledelsen. De nødvendige kampe bliver taget, men han har blik for og gør sig umage for at forhandle fornuftige og menneskelige aftaler,” sagde Johanne Gregersen, afdelingsformand i TL SydVest, da hun overrakte ham ”TR-prisen”.

Det menneskelige træder ikke mindst frem, når julen står for døren.

”Når julen nærmer sig, og det gør den jo snart, så finder denne tillidsrepræsentant nissehuen frem. Der bliver hygget om kollegaerne og alle medlemmer får en lille gave. For rollen som tillidsrepræsentant handler ikke kun og jura og møder, den handler i høj også om menneskelige relationer,” sagde Johanne Gregersen.

En tydeligt glad Erik Stæhr tog imod prisen.

”Det er en stor ære, som giver motivation til at fortsætte. Men den største glæde er, når man har gjort noget for en kollega, og kollegaen så siger, at det var så lækkert, at man var med. Men tusind tak for prisen,” sagde Erik Stæhr.ac

Teknisk Landsforbund uddeler hvert fjerde år ”TR-prisen” til en tillidsrepræsentant, der har gjort en særlig indsats. Med prisen følger en check på 5.000 kr.