Signe Hansen

  • 29 år
  • Selvstændig influencer
  • Uddannet designteknolog, overbygning i Kommunikation og Mediestrategi

uselesswardrobe.dk

Her henter jeg inspiration

F.eks. gennem magasinet og pod­casten, ’Sustain Yearly’, der giver masser af generel inspiration til, hvordan man bliver en mere bæredygtig forbruger. Af bloggere/Instagrammere følger jeg @bedremode, @rocket_science, @kristenleo, fordi de er forud med ny viden om bæredygtighed. Jeg følger også @aninebing, @lucywilliams02, @emmahill, @meganellaby, som ikke er deciderede bæredygtige, men jeg elsker deres æstetik og indhold.

Pro­grammer jeg bruger lige nu

Jeg køber mange af de effekter og titler, som jeg bruger i Final Cut (program til video­redigering) på en hjemmeside, der hedder pixelfilmstudios.com. Final Cut er super brugervenligt og med de forskellige plugins, har du mulighed for at gøre dine videoer mere professionelle og unikke.

En App jeg bruger lige nu

Jeg bruger flere forskellige apps. Et par af dem hedder Good On You og VSCO.

Good On You rater tøjmærker i forhold til deres bæredygtighed. Her har nogle gjort arbejdet for dig, så du lettere kan finde frem til de bæredygtige tøjmærker.

VSCO bruger jeg til at redigere de billeder, som jeg tager på min telefon, inden de ryger på Instagram. En lækker visuel sammenhæng er vigtig, især på Instagram. Jeg har et par filtre, jeg typisk bruger (bl.a. AL1, A6 og S2), så jeg er sikker på, at der er en rød tråd hele vejen igennem.

 

Pixel Film Studios