Tripplex1305.jpg

Akustikpaneler på abonnement

Byggeri Genbrug er god brug, også i byggebranchen, for hvorfor lave nye produkter hver gang, hvis det er muligt at bruge de samme igen og igen.

Genbrug er grundtanken bag akustikproducenten Tripplex Tripplex Loop, der inkluderer montering af akustikløsninger, løbende tjek og en returordning, hvor pladerne afhentes, når det er tid til et nyt look.

De afhentede plader kan herefter enten genleveres med en ny overflade, eller blive sendt videre i systemet og få nyt liv et andet sted. Er træet helt slidt op, bliver det strimlet og brugt til at lave nye paneler i genbrugstræ.

Alle plader er designet med henblik på genanvendelse og er lavet af træ fra FSC eller FEFC certificeret skovdrift. Det er også muligt at få lavet fuldt bionedbrydelige akustikløsninger, hvor overfladen er lavet af organiske materialer som bark, kaffe, hø eller vanilje.

Produktionen er desuden CO2-neutral, idet savsmuld og spåner fra arbejdet med træet bliver brugt til opvarmning, mens energien til produktionen kommer fra vindmøller og alt træ er fra.

Læs mere