BSB Demo Event Cover V4 1600Px

Demonstration mod afskaffelse af store bededag: Sådan kommer du frem

TL Nyt Sammen demonstrerer vi mod afskaffelse af store bededag. Du har, som medlem, mulighed for at hoppe på en bus mod København og være med.

Sammen med resten af fagbevægelsen siger Teknisk Landsforbund nej til afskaffelsen af store bededag i en fælles demonstration foran Christiansborg.

Det sker søndag den 5. februar fra klokken 14.00 til 16.00.

Allerede fra klokken 12.00 er du velkommen hos Teknisk Landsforbund ved Nørre Voldgade 12, København K, hvor vi sørger for frisk kaffe, sodavand mv. samt en pølsevogn, så vi kan få lidt at spise og drikke, inden vi følges ad til Christiansborgs Slotsplads og den fælles demonstration.

Du må meget gerne tage din familie og dine venner og bekendte med.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, og du møder derfor blot op hos Teknisk Landsforbund eller foran Christiansborg til en hyggelig dag, hvor vi sammen siger fra over for regeringens indgreb.

Forbundsformanden og flere af regionsformændene i TL vil stå klar til at sige velkommen og følges med jer.

Du kan læse mere om arrangementet på vores hjemmeside.

Busser til København

For at alle skal have de bedste betingelser for at kunne deltage i arrangementet og demonstrationen, vil der være busser fra hele landet.

Det er de enkelte sektioner under Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH), der planlægger busserne. Så hvis du ønsker at komme med en bus til København, så find din bus her.