Lone Engberg Thomsen_5.jpg

"Det er nu, vi som samfund skal stå sammen"

Corona Forbundsformand Lone Engberg Thomsens opfordrer til at vise hensyn og hjælpe hinanden.

Kære medlem

Vi står i en alvorlig situation som de færreste nok havde forudset, da vi fik de første beretninger om coronavirus fra Kina. Det er nu, vi som samfund skal stå sammen.

De kommende uger og måneder vil udfordre os, og bekymringerne er mange. Både hvad angår helbredet for os selv, familie og venner.

Men også hvad det kommer til at betyde for hverdagen. Får jeg løn, hvis jeg er hjemme med mine børn? Hvad med min ferie?

Vi vil forsøge at besvare de mange spørgsmål fra dig og dine kolleger, så godt vi kan. Måske vil der være ting, vi ikke kan svare på, og måske vil vi ikke kunne svare lige så hurtigt, som vi plejer. Men vi vil gøre vores bedste.

Coronavirussen har allerede nu haft nogle konsekvenser ift. den hjælp og rådgivning, du kan få fra os.

Vi følger myndighedernes anvisninger nøje, og vi lukker derfor ned for personligt fremmøde fra fredag den 13. marts. Hvis du har brug for hjælp, vil du være nødt til at sende os en e-mail eller skrive til os på Medlemsportalen eller Mit TL. Vi vil derefter ringe dig op.

Mange medarbejdere i TL arbejder allerede hjemmefra, så hvis du hører en hund i baggrunden eller et barn, der leger, så ved du hvorfor.

De resterende generalforsamlinger i afdelingerne bliver udskudt til efter sommerferien, og alle kurser og arrangementer de kommende uger aflyses. Vi vil holde dig løbende opdateret, og så snart, der er nyt, får du besked.

Vi står i en helt ekstraordinær situation, men hvis vi tager hensyn og hjælper hinanden, så er vi godt rustet til at komme gennem den næste tid.  

Pas på hinanden!

Lone Engberg Thomsen, forbundsformand for Teknisk Landsforbund