Julie Nordstrand1305.jpg

HR-chefen: Det perfekte match er altid individuelt

HR-Chefen I Tivoli har HR-partner Julie Nordstrand ikke en fast skabelon for, hvilke egenskaber nyansatte skal have. Det afhænger af opgaverne, teamet og lederen, som man skal arbejde sammen med.

"Tivolis 1.800 medarbejder har mange forskellige fagligheder – alt fra teknikere og installatører til havefolk og designere arbejder her, og derfor er det også meget forskelligt, hvilke kompetencer vi kigger efter.

Vi arbejder ikke med skabeloner for, hvordan folk skal være, fordi det netop er vigtigt for et perfekt match, at man passer til de konkrete opgaver, som man skal løse, og at man passer til det team og den leder, som man skal arbejde sammen med. Derfor er det individuelt, hvad der er det perfekte match.

Men jeg vil især anbefale, at man i sin ansøgning er i stand til at fortælle, hvorfor man har lyst til at arbejde i virksomheden, og hvordan man vil løfte de faglige udfordringer.

Jeg kan se, at nogle ansøgere kommer til at skrive alt, hvad de nogensinde har lavet, i stedet for at målrette ansøgningen til jobbet.

Det er afgørende, at man forholder sig meget præcist til, hvad det er virksomheden efterspørger i jobopslaget.

Og det er vigtigt, at man behandler alle ansøgninger som en unik situation, for det er en unik situation for virksomheden, hver eneste gang de søger en ny medarbejder."