Er du nyuddannet? Få svar på dine spørgsmål her

Uddannelse Som dimittend sidder du måske med en række spørgsmål om medlemskab, a-kasse og eller noget helt tredje. Det vil vi gerne hjælpe dig med at få svar på.

Der er nok at tage stilling til, når man pludselig står med et uddannelsesbevis i hånden og for alvor skal træde ud af uddannelsessystemet og ind på arbejdsmarkedet. Nogle direkte i ansættelse, mens andre lige må vente på drømmejobbet og en tur forbi a-kassen.

Uanset hvordan din virkelighed ser ud, så sidder du sandsynligvis med et eller flere spørgsmål. Dem vil vi gerne hjælpe dig med at få besvaret.

Vidste du derfor, at du kan finde svar på de fleste af dem her på hjemmesiden?

Endnu ikke medlem?

Få tryghed i dit arbejdsliv, fordelagtige rabatter samt hjælp og inspiration til din karriere, og bliv en del af et fagligt fællesskab med 30.000 andre inden for teknik, design og byggeri.

Meld dig ind

Du kan blandt andet se videoer fra tidligere afholdte webinarer om medlemskab, a-kasse, dagpenge og dét at være nyuddannet. Her får du en grundig gennemgang af de ting, du som nyuddannet kan komme til at skulle forholde dig til.

Hvis du foretrækker skrift, så kan du også dykke ned i vores spørgsmål/svar, hvor du finder svar på mange af de typiske spørgsmål, dimittender sidder med.

Skulle du alligevel have spørgsmål, som vi ikke har besvaret her på siden, så sidder vi selvfølgelig også klar ved telefonerne på 8675 4650 eller ved tasterne på Medlemsportalen.

Tillykke med din uddannelse!