DSC_1991.jpg

Fag, fart og forandring

Efteruddannelse Vi lever kun én gang. Så det er med at få noget efteruddannelse, imens man kan. Det var dagsordenen til arrangementet Fag, fart og forandring på KEA i Hellerup. Se billeder fra arrangementet.

”Hvad er rekorden?”

Sådan lød Jason Watts spørgsmål til den fysioterapeut, som skulle genoptræne ham, efter at han var kørt galt på sin motorcykel og blevet lam fra livet og ned.

Fyssen svarede, at det normalt tog omkring fem måneder at blive genoptrænet. Jason Watt fortæller med stolthed i stemmen, at han slog ”banerekorden” og var færdig med sin genoptræning efter knap tre måneder.

Vi er til arrangementet Fag, fart og forandring. Racerkører Jason Watt og skuespiller Jens Arentzen er inviteret som trækplastre. Deres to foredrag handler begge om at udleve sine drømme og kaste sig ud i livet.

Hvad skal der stå på din gravsten?
”Hvad skal der stå på din gravsten? Skal der stå ’Jeg svarede på alle mails?’,” spørger en ivrigt gestikulerende Jens Arentzen.

De omkring 50 fremmødte griner.

”Tag en folder,” siger Jens Arntzen med sarkasme i stemmen og et skævt smil til de fagforeningsfolk, som står og deler foldere ud om efteruddannelse.

De fremmødte griner igen. Men i pausen tager de imod folderne og får en snak om, hvilke muligheder de har for at få gratis efteruddannelse. Andre får sparring på deres ansøgninger, CV og LinkedIn-profil.

Arrangementet fandt sted tirsdag den 10. april på KEA i Hellerup. Arrangørerne var HK/Privat, TL og Dansk Byggeri.