20000101-_G8A9645.jpg
Mange slog et slag forbi 3D Printhusets stand for at få en snak om de muligheder 3D print giver os i dag, hvor bl.a. materialeudvalget udvikler sig konstant. På standen blev der printet i bionedbrydeligt PLA-plast. 3D Printhuset står bl.a. også bag Danmarks første printede hus, som lige nu er under opførsel i Nordhavn.

Fagfestival: Nysgerrige TL’ere indtog Fredericia

Fagfestival 500 teknikere, designere og konstruktører indtog Fredericias Messe C til et brag af en faglig fest med foredrag og arbejdende værksteder.

Solen skinnede på Fredericias Messe C’s grå haller denne lørdag morgen i september. Ind strømmede i hundredevis af forventningsfulde tekniske designere, procesteknologer, bygningskonstruktører, el-installatører, designteknologer m.fl. til Teknisk Landsforbunds største medlemsarrangement nogensinde: TL Fagfestival 2017 den 23.-24. september.

Foran sig havde de i alt 500 gæster et tæt pakket program med foredrag, workshops og networking.

”TL handler om ordentlige løn- og arbejdsvilkår, men det handler også om fag. Om nysgerrighed. Og ny viden. Derfor er jeg utrolig glad for, at så mange er taget turen til Fredericia,” sagde TL’s formand Lone Engberg Thomsen i sin velkomsttale, og tilføjede:

”For det er nysgerrigheden og vores lyst til at udvikle os og lære nyt, der bringer os fremad. Både som personer og som samfund.”

TL Fagfestival 2017

  • 23.-24. september 2017
  • Messe C i Fredericia
  • 500 TL-medlemmer
  • 18 foredrag inden for arbejdsliv, teknik, design og byggeri
  • 9 arbejdende værksteder med droner, 3D print, elektronik, street art og ­rekvisitfremstilling
  • Fest lørdag aften med bandet Hvide Løgne
  • Generalforsamlinger i TL’s faglige netværk – se tl.dk/netværk
  • TL Fagfestival gentages muligvis i 2019. Hovedbestyrelsen træffer den endelige ­afgørelse bl.a. på baggrund af deltagernes evalueringer
20000101-_G8A0249.jpg

At dømme på aktiviteten i de to store haller skortede det ikke på nysgerrighed blandt de fremmødte som hurtigt opsøgte de arbejdende værksteder for f.eks. at røre ved droner, få en snak om mulighederne indenfor 3D print eller få indblik i ølbrygning.

Der manglede heller ikke spørgelyst blandt deltagerne til de mange foredrag, der var på programmet lørdag.

Se flere billeder  og videoer på  tl.dk/fagfestival