Stefanie Moelle Kv
"Jeg har været nødt til at finde nye måder at træne min kreative tankegang," fortæller designer Stefanie Møller.

"Fast job giver ro "

Tema: Coronarefleksioner Designer Stefanie Møller har tidligere arbejdet som freelancer, og har under nedlukningen været taknemmelig for at være fastansat, selv om det også har været frustrende at være hjemsendt.


"Jeg er meget taknemmelig over, at jeg har skiftet et liv som freelance designer og projektansat ud med en fast ansættelse. Det har virkelig givet meget ro i sindet under corona, hvor jeg i starten skiftevis arbejdede hjemmefra og fra kontoret. Dernæst blev jeg hjemsendt med lønkompensation.
Jeg elsker at arbejde hjemme, når jeg får hurtigt svar på mails, jeg sender til kollegaer, mens langsomme svar er en lidt frustrerende afbrydelse, når jeg er midt i en kreativ proces.
Jeg har været nødt til at finde nye måder at træne min kreative tankegang, som jeg er helt afhængig af som modedesigner. Nu går jeg lange ture og sidder i min vindueskarm og iagttager folk på en befærdet gade uden for. Jeg lægger især mærke til farver og detaljer på deres tøj. Corona vil give helt nye modetrends, som jeg og modeindustrien skal være meget åben og kreativ for at opfange og omsætte."

Stefanie Møller

  • Designer hos Godske Group
  • BA i fashion design
  • 31 år
  • Bor i Kolding