Thomas_Thorsoe_1305.jpg

HR-chefen: Jobansøgere skal turde være ærlige

Karriere Erhvervserfaring, engagement og ærlighed er noget af det, der tæller allermest, hvis man er nyuddannet og søger job hos Kemp & Lauritzen, fortæller HR-direktør Thomas Thorsøe.

”I Kemp & Lauritzen er vores fællesskab og faglige stolthed afgørende. Derfor betyder det noget for os, at ansøgere bruger tid på at sætte sig ind i, hvad vi er for en virksomhed og argumenterer for, hvorfor de søger job netop hos os.

Erhvervserfaring tæller også rigtig meget og langt mere end høje karakterer. Det er vigtigt, at man har praktisk erfaring og kender mekanismerne på en arbejdsplads. Det viser, at man har haft overskud til at komme ud på arbejdsmarkedet, også selvom man har været i gang med en uddannelse.

Vi kigger også rigtig meget efter personligheden, og om man er ærlig, troværdig og autentisk. Hvis man tror, at man kun skal vise sine positive sider og ikke andet, så trækker det ned. Det er vigtigt, at man også tør være ærlig omkring de ting, som man er mindre god til. Vi vil hellere have en medarbejder med den rette personlighed, som vi så kan udvikle og lære de ting, som vedkommende ikke kan.

Til samtalen er det vigtigt, at man viser engagement og har gjort sig nogle tanker om, hvad det er man vil bidrage med netop her.”