HR-chefen: "Vi skal kunne mærke, at du brænder for det"

Studie De faglige kompetencer skal være i orden, og motivationen for at tegne tekniske installationer i Revit skal være i top, hvis du søger job som teknisk designer i Airteam, siger Henriette Sylvest, HR-konsulent hos Airteam A/S.

”Når vi ansætter en ny teknisk designer, kigger vi efter, om ansøgerne har de faglige kompetencer, som vi efterspørger. Som nyuddannet kan du naturligvis ikke fremvise en masse praktisk erfaring med at tegne tekniske installationer i Revit eller MagiCAD, men du kan tydeliggøre, at du brænder for netop det. På samme måde har de færreste erfaring med ventilation, men det er vigtigt, at du som ansøger har gjort dig nogle tanker om, hvorfor du gerne vil arbejde med ventilation i entreprenørbranchen.

I det hele taget er det afgørende, at din ansøgning er målrettet os, og at du klart formulerer, hvad din motivation er for jobbet som teknisk designer og for et job hos netop Airteam.

Vi lægger også vægt på, at vores ansøgere er detaljeorienterede, kvalitetsbevidste, strukturerede og både formår at arbejde selvstændigt og i teams, og her er det vigtigt, at man ikke bare skriver, at man er det, men at man kan komme med eksempler på, hvordan det så kommer til udtryk. Research er altid en god ting – kig på vores hjemmeside og sæt dig ind i vores kultur og værdier. Vi er en uformel virksomhed med højt til loftet, vi har frihed under ansvar og fokus på udvikling af vores medarbejdere. Ansøgerne skal passe ind i kulturen og airteam, og så kan vi bygge de ventilationstekniske kompetencer på gennem vores interne akademi.”

Henriette Sylvest, HR-konsulent hos Airteam A/S