Husk at tjekke Medlemsportalen

TL Nyt Hvis du er ledig, er det vigtigt, at du løbende tjekker Medlemsportalen. Der kan være vigtigt nyt om dine dagpenge.

I Teknikernes A-kasse foregår al skriftlig kommunikation digitalt via selvbetjeningsløsningen Medlemsportalen.

Det er i Medlemsportalen, du udfylder fx ledighedserklæringer, dagpengekort, booker samtaler m.m. samt har mulighed for at stille spørgsmål til din a-kasse. På samme måde vil a-kassen også besvare dine ansøgninger, henvendelser m.m. via Medlemsportalen.

Du får adgang til Medlemsportalen på www.tl.dk. Du skal logge på med NemId.

Når du logger på Medlemsportalen, skal du vælge, om du vil have tilsendt en sms og/eller en e-mail, når der er post til dig på Medlemsportalen. Husk derfor at registrere og opdatere dit mobilnummer og din e-mailadresse på Medlemsportalen, så vi har dine aktuelle oplysninger.

Betydning for dine ydelser fra a-kassen
Du skal være opmærksom på følgende:

  • Det er dit eget ansvar, at dit mobilnummer og din e-mailadresse hele tiden er registreret og opdateret på Medlemsportalen, så du kan få besked, når der er post til dig på Medlemsportalen.
  • Selvom du er tilmeldt denne service med notifikation via sms eller e-mail, så fratager det dig ikke ansvaret for løbende at tjekke din post på Medlemsportalen.
  • Hvis du er ledig og modtager ydelser fra a-kassen, så har du pligt til at tjekke din post på Medlemsportalen dagligt. Det svarer til, at du har pligt til at tjekke din postkasse dagligt.
  • Det kan få konsekvenser for dine ydelser fra a-kassen, hvis ikke du får gjort dig bekendt med breve fra a-kassen på Medlemsportalen.