Hvordan er det at være til kongres med corona-restriktioner?

Kongres 2020 TL’s kongres blev afholdt i skyggen af coronaen. Vi har spurgt to delegerede, hvordan det var at være til kongres iført mundbind og med strenge regler for afstand, afspritning og med begrænsede muligheder for at tale med de andre delegerede.
Thomas Reimer Hansen, 57 år
Delegeret fra TL Ringsted, teknisk assistent hos Lundbeck i Valby:
”Det er lidt anderledes og knap så frit, som det plejer. Men stadigvæk er det vigtigt, at vi får kongressen godt i vej. Jeg prøver at leve med de udfordringer, der er. Vi slår os jo op på at være ”kreative specialister”, så mon ikke vi kan klare det her også.
 
Det er især udfordrende at sidde så lang tid uden med god samvittighed at kunne rejse sig. Og så lægger det en dæmper på folk, at vi skal gå med masker, og at vi ikke må gå hen til et andet bord og snakke med nogen. Men ellers er det bare en anden måde at gøre tingene på. Vi skal nok komme i mål med den her kongres på en fornuftig måde.”
Thomas Reimer Hansen
Mai-Britt Nørgaard Sinkbæk, 41 år
Delegeret fra TL Nord, teknisk designer hos Norlys.
 
”Det er lidt en udfordring, når man kender så mange, men ikke kan netværke. Men det er min første kongres, så jeg har ikke prøvet andet. Og jeg har glædet mig til at komme afsted.
 
Selvfølgelig er det ærgerligt, men jeg synes, at det er håndteret supergodt. Vi bærer mundbind, og så er der regler, som sørger for, at vi ikke smitter andre eller selv bliver smittet. Når alle bærer mundbind, vænner man sig jo til det. Så føler man sig ikke anderledes.”
Mai-Britt Nørgaard Sinkbæk

Mai-Britt Nørgaard Sinkbæk