Litten Kv
"Corona har givet en ånd af, at ”det her skal vi nok få til at køre” internt i virksomheden," fortæller Litten Thøgersen.

"Jeg sætter endnu mere pris på mit job"

Tema: Coronarefleksioner Corona-epidemien har fået mange til at reflektere over deres arbejdsliv. For Litten Thøgersen har det betydet, at hun har fået øje på de ting, hun værdsætter.

"Efter 19 år i afdelingen Rørteknik hos entreprenørfirmaet Aarsleff kan arbejdet indimellem være lidt en trummerum, men under coronaen er det blevet tydeligere for mig, hvor meget jeg værdsætter at være del af en arbejdsplads, hvor vi er mange, der har arbejdet sammen i mange år og virkelig kender hinanden. Afdelingens drift har været uændret under coronaen, og jeg har på intet tidspunkt frygtet for mit job, som jeg har passet hjemme fra køkkenbordet. Jeg elsker dog ping-pong med kollegaerne og at tale sammen frem for at sende en mail. Corona har givet en ånd af, at ”det her skal vi nok få til at køre” internt i virksomheden og i dialogen med samarbejdspartnere. Alle går mindre op i petitesser, og der er opstået en stor overbærenhed og hjælpsomhed. Faktisk har corona bekræftet mig i, hvor glad jeg er for mit arbejde. Jeg tager gerne ti år mere her."

 

Litten Thøgersen

  • Projektassistent hos Aarsleff på 19. år
  • Uddannet teknisk assistent
  • 56 år
  • Bor i Beder ved Aarhus