Ikke Angivet 4 Kopier

Jobmarkedet syder og bobler: Det er nu, du skal skifte job

Tema: Sådan får du drømmejobbet Hvis du drømmer om at skifte arbejde, så har tiden aldrig været mere gunstig end nu. Tag med Teknikeren på jagt efter drømmejobbet.

Hvis du tager dig selv i at dagdrømme om andre arbejdspladser, så er lige nu et godt tidspunkt at gå på jagt efter drømmejobbet.

Ledigheden er historisk lav, og der er rekordmange stillingsopslag at gå på opdagelse i.

Tal fra Dansk Jobindex viser, at der alene i januar i år blev lagt 35.900 nye jobs på internettet. Og det er ikke så lidt.

“Aldrig tidligere har der ­været lagt så mange nye stillings­annoncer på nettet på en måned. End ikke da arbejdsmarkedet over­ophedede i tiden op til finanskrisen, var efterspørgslen efter nye med­arbejdere så stor som nu,“ lyder vurderingen fra direktør Kaare Danielsen og cheføkonom Steen Bocian.

Derfor er der gode grunde til at gøre alvor at drømmene lige nu. Af samme grund er Teknikeren dykket ned i emnet.

Vi har samlet et tema til dig, der gerne vil blive klogere på “spillet” om at opnå drømmejobbet. Vi giver dig gode råd om alt fra kaffemøder og jobsamtaler til den helt perfekte LinkedIn-profil.

Vi har også et par fifs i ærmet til at blive afklaret om, hvor meget du er værd, når du skal ud og prissætte dig selv og din arbejdskraft.

Læs med i artiklerne herunder:

Bliv en mester til kaffemøder
Forhandling af løn - hvad er du værd?
Nyt job? Sådan bliver du afklaret
Nyt job? Sådan bliver du set
Sådan forbereder du jobsamtalen