Hans Bang 5 HIGH RJM
"Corona har lært mig, at hjemmearbejde ikke lige er min favoritdisciplin," siger bygningskonstruktør Hans Bang.

"Jobsikkerhed er blevet vigtigere"

Tema: Coronarefleksioner Bygningskonstruktør Hans Bang har skiftet job under coronakrisen, og sikkerhed i jobbet har nu fået en klar højere prioritet hos ham end tidligere.


"Coronaen gav mig virkelig anledning til at tænke over, om jeg skulle forblive i en del af byggebranchen, der er meget følsom over for konjunkturskift, eller om jeg skulle søge noget mere sikkert, eksempelvis i det offentlige, selvom lønnen er dårligere.
Jobsikkerhed er helt klart blevet en større prioritet for mig end tidligere, og 1. juli starter jeg i et nyt job, hvor jeg forventer, at der vil være større jobsikkerhed, hvilket jeg har det godt med.
Jeg har også været vild med mit job som byggeleder, som jeg under coronaen måtte passe hjemmefra. Normalt sidder byggelederen ude på byggepladsen, og det passer mig klart bedre at komme afsted på arbejde. Jeg har brug for kollegaer og skal tage mig sammen på en helt anden måde, når jeg sidder derhjemme og arbejder. Corona har lært mig, at hjemmearbejde ikke lige er min favoritdisciplin."

Hans Bang

  • Projektleder i Hald & Handberg fra 1. juli. Inden da byggeleder hos Anker Hansen & Co
  • Uddannet bygningskonstruktør og før da tømrer
  • 37 år
  • Bor i København