Julehilsen fra forbundsformanden

Jannik mener

Kære medlem

Om lidt er det jul - og hvilken jul. For de fleste af os bliver den slet ikke, som den plejer. Men jeg håber alligevel, at du får tid og ro til at slappe helt af og nyde de sidste mørke, men hyggelige decemberdage, før vi går mod lysere tider. Bag os kan vi lægge et år, der har været præget af corona. Det har ændret vores måde at arbejde og omgås på. På godt og ondt.

I år har vi – som vores statsminister ynder at sige – vist samfundssind. Jeg ved, at mange af jer virkelig har knoklet og gjort jeres yderste for at være fleksible på arbejdet. Mange har desværre også mistet deres arbejde. Vi har hver især skullet få arbejde og familieliv til at hænge sammen i en usikker tid med mange forandringer.

Det har krævet krumspring og nytænkning. Både for jer og jeres arbejdspladser, men også her i TL, hvor vi har skullet omstille os til at hjælpe og rådgive jer på distancen. Jeg tror, vi alle savner det personlige møde mennesker imellem, der er så stor en del af vores kultur. Jeg kan næsten ikke vente til, vi igen kan mødes, som vi plejede.

På kongressen i oktober blev jeg valgt som ny forbundsformand, og der har været fuld fart på lige siden. Jeg er stolt over at være formand for 30.000 kreative specialister, og jeg er glad for, at I har taget så godt imod mig.

Efter nytår vil jeg fortælle mere om fremtidens TL, men inden det sker, vil jeg holde en jul i familiens skød. Ingen store julemiddage med vennerne. Ingen venten i kø for at bytte gaver på gågaden. Sådan må det blive i år.

Jeg vil ønske dig og dine nærmeste en glædelig jul og et godt nytår!

Jannik Frank Petersen
Forbundsformand i TL

Jannik Frank Petersen
Forbundsformand i TL