Medlemstilfredsheds-undersøgelse 2020

TL Nyt Har du modtaget en mail fra Ennova på vegne af TL? Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om dit medlemskab af TL. Derfor er vi i samarbejde med Ennova i gang med at gennemføre en medlemstilfredshedsundersøgelse blandt medlemmerne i TL.

Hvis du deltager i undersøgelsen, deltager du automatisk i lodtrækningen om 10 X 2 biografbilletter.

Op til kongressen i 2016 lavede vi også en medlemstilfredshedsundersøgelse, hvor vi undersøgte, hvad medlemmerne af TL synes er vigtigt.

Det gjorde vi, fordi vi synes, det er vigtigt, at medlemmernes holdning inddrages i TL’s arbejde. Ved denne undersøgelse er vi ligesom ved sidste undersøgelse interesserede i at vide, hvad I synes om jeres medlemskab og hvad I synes er vigtigt, så vi kan inddrage jeres holdning.

Alle medlemmer har fået et unikt link tilsendt via mail til besvarelse af undersøgelsen den 22. juni. Den 29. juni udsendte Ennova den første påmindelsesmail og den anden påmindelsesmail udsendes efter planen den 6. juli.

Ennova har udsendt linket til undersøgelsen på vegne af TL og står både for dataindsamling og databehandling. Undersøgelsen kan besvares indtil den 8. juli.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Dana Sofie Andreasen på dso@tl.dk.