Mød foredragsholderne online

TL Fagfestival 2019 TL's Fagfestival 2019 rummer et stærkt hold af foredragsholdere, og hvis du er nysgerrig, så har vi samlet et lille bibliotek med links til artikler, videoer, talks og podcasts mv., hvor du kan møde foredragsholderne.

Liselotte Lyngsø

'Lær at spotte fremtidens trends', lyder titlen Liselotte Lyngsø’s foredrag på TL’s Fagfestival 2019.

Mød hende også her i traileren fra DR4-programmet ”Velkommen til fremtiden” fra november 2018:

 

Og har du god tid, så se Kirsten Stendevad, Illumina International, interviewe hende om Fremtidens Megatrends,  august 2019:

 

Esben Hardenberg

Tech-journalist og DR-vært Esben Hardenberg holder oplægget ’En hverdag med internet of Things’ på TL Fagfestival 2019.

Mød Esben Hardenberg, der er den første dansker med en chip indopereret i hånden. Her i 'Livet som cyborg' fra  Eletronikmessen E16:

 

Eller lyt til podcasten 'Ryd op i dit digitale liv' fra DR Radio, P1

Ilia Swainson

Ifølge retoriker, skuespiller, klassisk sanger og NLP-coach Ilia Swainson udspringer den personlige gennemslagskraft af lysten til at stå ved dig selv og dine værdier, og gøre en positiv forskel for andre. 

Ilia Swainson holder oplægget 'Kunsten af brænde rent igennem' på TL Fagfestival 2019, men du kan også møde hende her: Interview med Ilia Swainson om kommunikation, performance, evner og talent:

 

Og få indblik i Ilia Swainsons arbejdsmetoder ”Vores stemmer er vores fingeraftryk” her:

 

Søren Dyck-Madsen

Seniorkonsulent i den grønne tænketank CONCITO Søren Dyck-Madsen vil på TL Fagfestival 2019 gøre dig klogere på, hvad det vil sige at bygge bæredygtigt.

Læs også fagbladet Teknikerens interview, hvor vi spørger ind til de største udfordringer lige nu, når det gælder bæredygtig byggeri:

'Bæredygtighed kræver fælles retning'

Nils Villemoes

"De fleste mennesker vil gerne more sig, og samtidig vil de gerne lære noget nyt. Og kan man slå de to ting sammen, så de, mens de hygger sig, også får noget at tænke over, så går det hele op i en højere enhed," siger Nils Villemoes, tidligere lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Århus.

Glæd dig til Nils Villemoes’ oplæg ”Bøvl” på TL’s Fagfestival 2019 og få en forsmag her:

 

Lars Worning

Psykolog, coach og forfatter Lars Worning holder foredraget ''Eksistentielt arbejdsmiljø – plads til hele mennesker' på TL Fagfestival 2019.

Hør ham fortælle om præstationsangst blandt unge:

 

Radio 24/7 har også interviewet ham om angst i programmet ’Bernaise er dyrenes konge’, Angst og Jul i 2018.

Lyt med her: Angst og Jul med Lars Worning 

Allan Bo Jensen

I en interaktiv workshop på TL’s Fagfestival vil du lære, hvordan en hacker tænker.

Du kan også møde Allan Bo Jensen fra hackerenogtricktyven.dk på youtube. Her fra et seminar om it-sikkerhed hos virksomheden Venzo:

 

Graves Simonsen

Som projektchef hos Bygherreforeningen har Graves Simonsen hovedansvar for projekter inden for bygningsrenovering, energioptimering og bæredygtighed. Se nogle af han projekter her:

Nyt kobbertag på koncertsalen

Tangtage på Læsø

På TL Fagfestival  2019 holder Graves Simonsen oplæg om 'Bygningsdrift og Facilities Management'.