Image002

Næste fase er i gang

OK23 Vi har nu samlet alle gode input ind fra medlemmerne af TL. Næste skridt bliver fælles fodslag på tværs af fagforeninger.

Vi har nu samlet alle gode input ind fra medlemmerne af TL. Næste skridt bliver fælles fodslag på tværs af fagforeninger.

Gennem de seneste par måneder har vi via spørgeskema indsamlet ønsker fra medlemmer af Teknisk Landsforbund til overenskomstforhandlingerne. Kravene er nu sorteret og prioriteret – og netop sendt videre til CO-Industri, der står for at samle alle medlemmernes input på tværs af fagforeningernes ønsker.

”Det har været en fornøjelse at gennemlæse alle de gode forslag, der er kommet fra medlemmerne. Nu bliver den store opgave at få alle de krav og ønsker så godt placeret som muligt i de kommende forhandlinger,” siger forbundsformand Jannik Frank Petersen.

I de kommende måneder vil fagforeninger på tværs af landet holde møder med tillidsrepræsentanter, så man er rustet bedst muligt til forhandlingerne, der begynder i begyndelsen af det nye år.

Et af de store temaer i disse måneder blandt medlemmerne er den stigende inflation og energipriser, der går amok. Det er et element, der også fylder noget i ønsker fra medlemmerne til OK23.

”Det er fuldt forståeligt, at folk går op i deres løn, da de netop kan se, at alting bliver dyrere lige nu, men det er også vigtigt at understrege, at overenskomstforhandlingerne ikke handler direkte om løn. De konkrete lønforhandlinger foregår lokalt, og derfor må virksomhederne levere nu,” siger Jannik Frank Petersen.

For at ruste medlemmerne bedst muligt tilbyder TL et fast månedligt webinar om lønforhandling, hvor eksperter i lønforhandling på en lille time giver konkrete værktøjer til at lønforhandlinger.

 

Læs mere om forhandlings-webinarer

 

 

Få hjælp til lønforhandling

Hvordan forhandler du en bedre løn hjem med din arbejdsgiver? For at hjælpe dig bedst muligt holder vi månedlige webinarer, hvor vi giver dig tips og tricks til at lave en god lønforhandling.

Tilmed webinar her