Koenberegner1305.jpg

Ny forbedret lønberegner

Arbejdsliv TL’s lønberegner har fået et grafisk løft og er blevet bedre til at beregne, hvor meget du kan forvente at få i løn. Prøv den nye lønberegner på Mit TL.

Har du svært ved at kræve mere i løn, når du er til den årlige lønsamtale?

Så kan du få hjælp af TL’s lønberegner, som viser, hvad andre TL’ere med samme baggrund som dig tjener. Lønberegneren har netop fået en ansigtsløftning.

”Den nye lønberegner har fået et grafisk løft og er mere brugervenlig end den gamle. Desuden har vi forbedret de algoritmer, som ligger bag beregningerne, så resultaterne nu er endnu mere præcise,” siger Fie Vestergaard, der er ansvarlig for TL’s lønstatistik.

Lønberegnerens nye design er blevet ”responsiv”, hvilket betyder, at den fungerer bedre på smartphones og tablets.

”Desuden har vi ­tilføjet en knap, så du kan sende beregningen til din mail­adresse,” fortæller Fie Vestergaard.

Et spadestik dybere
Med lønberegneren kan du komme et spadestik dybere, end du kan i den traditionelle lønstatistik. I lønberegneren kan du nemlig kombinere flere variable som uddannelse, arbejdsområde, alder og geografi.

Fie Vestergaard
Ansvarlig for TL's lønstatistik.

”Beregneren giver også mulighed for at fremskrive lønnen. Hvor lønnen i den traditionelle lønstatistik er fra september 2017, så kan du med fremskrivningen for eksempel få beregnet en løn for april 2018,” forklarer Fie Vestergaard.

Lønberegneren har også statistik på den del af pensionen, der bliver betalt af din arbejdsgiver.
”Jo flere variable du vælger at udfylde, desto mere sikkert bliver estimatet for den lønværdi, du får,” siger Fie Vestergaard.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bruger lønberegneren, kan du altid kontakte din lokale TL-afdeling for at få hjælp.