Vindmøllercolourbox8371065
Med PFA's nye Klima Plus-ordning får du mulighed for at dine pensionskroner kun bliver investeret i selskaber, som aktivt arbejder på at nedbringe verdens CO2-udledning. For eksempel havvindmølleparker eller bæredygtige ejendomme.

Ny pensionsordning for de klimabevidste

TL Nyt PFA lancerer en ny pensionsordning, Klima Plus, hvor dine pensionskroner investeres i klimavenlige virksomheder.

Er du træt af, at dine pensionsopsparing investeres i olie, kul og gas samt andre CO2-belastende virksomheder? Så er PFA’s nye pensionstilbud, Klima Plus, måske noget for dig.

”PFA er Danmarks største pensionsselskab med mere end 1,3 mio. kunder. Derfor har vi et særligt ansvar for at bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling,” siger PFA’s Group CEO Allan Polack.

TL’s medlemmer med overenskomst har som regel PFA som pensionsselskab, og derfor er tilbuddet særligt relevant for TL’ere.

”Pensionsopsparingen er et af de væsentligste områder, hvor man som enkeltperson kan gøre en forskel og accelerere den bæredygtige omstilling,” siger Allan Polack.

CO2-negativ i 2030
Vælger man Klima Plus, bliver ens pensionskroner investeret i selskaber, som aktivt arbejder på at nedbringe verdens CO2-udledning. Det kan for eksempel være havvindmølleparker og bæredygtige ejendomme.

”Klima Plus vil i sit udgangspunkt udlede 60 pct. mindre CO2 end verdensaktieindekset, og hele produktet vil være CO2-neutralt senest i 2025. Ambitionen er, at porteføljen skal være CO2-negativ i 2030 og dermed trække mere CO2 ud af atmosfæren, end investeringerne udleder,” forklarer Allan Polack.

Sådan får du Klima Plus
Hvis du gerne vil have Klima Plus, skal du:

  1. Logge på mitpfa.dk og vælge investeringsguiden.
  2. Gennemføre investeringsguiden og få din anbefaling.
  3. Bekræfte dit valg med NemID, hvis du ønsker en ændring.

Læs mere om Klima Plus

”Pensionsopsparingen er et af de væsentligste områder, hvor man som enkeltperson kan gøre en forskel," siger pensionsselskabet PFA’s øverste chef Allan Polack.