Byggerietspodcast1305.jpg

Ny podcastplatform samler nyheder om byggeri og arkitektur

Byggeri En netop lanceret gratis podcastplatform, byggerietspodcast.dk, samler en række eksisterende podcasts om byggeri og arkitektur, så du med få klik kan finde inspiration og viden om alt fra arkitektur til byggeteknik og arbejdsmiljø.

Uanset om du interesserer sig for fremtidens udfordringer, ikoniske bygninger eller sære historier fra mystiske kroge, er der temmelig sikkert noget for dig på den nye podcastplatform byggerietspodcast.dk.

Indtil videre ligger syv podcasts og venter. Lyt blandt andet til Under hjelmene, der giver gode råd til, hvordan du styrker arbejdsmiljøet, Bygtropolis, der fokuserer på fælles udfordringer og løsningen i byggeriets verden, Realdania, der fokuserer på samfundsudfordringer, steder og oplevelser.

Eller hvad med at blive ført byen rundt af en kunstner, med et anderledes blik på byrummet? Det kan du i Bylyd, der også giver mikrofonen til forskere og almindelige borgere.

Radiotegl går tæt på ikoniske bygninger, Den2Radio fortæller om udvalgt håndværk og fremtidens arbejdsmarked, mens Unbuild Space inviterer til viden og diskussion om det nye København. Der er – kort sagt – noget for alle.

Fælles for alle podcasts er, at de er produceret af fagpersoner og organisationer på tværs af hele branchen.

Byggerietspostcast.dk er udviklet og drevet af BARK Rådgivning med støtte fra Grundejernes Investeringsfond og Lokale- og Anlægsfonden.