Jakob Og Bettina
Den nye formand i TL Nordjylland, Jakob Ove Madsen, sammen med nyvalgt næstformand Bettina Brøndum Andersen.

Ny regionsformand vil organisere unge

TL Nyt Teknisk Landsforbund skal arbejde for at få flere unge organiseret i TL. Det er højeste prioritet for nyvalg regionsformand i TL Nordjylland, Jakob Ove Madsen.

Med 48 stemmer i ryggen blev Jakob Ove Madsen i går valgt til ny formand for TL Nordjylland. Den 45-årige nordjyde arbejder som 3D Engineer hos Adding Engineering, men om kort tid skal han bruge sin arbejdstid på det faglige arbejde i TL.

”Hvor jeg glæder mig. Det første, jeg skal, er at samle den ny bestyrelse. Der er nye kræfter, som blev valgt ind, og vi skal finde fælles grund og finde ud af, hvilken retning vi skal gå,” siger Jakob Ove Madsen.

Han har dog allerede planer for nogle af indsatserne i Nordjylland.

”Jeg vil bl.a. som noget af det første kigge på, hvordan vi kan organisere de unge noget mere og komme på faste besøg på uddannelsesinstitutionerne,” siger Jakob Ove Madsen.

Han afløser Peter Thyregod, som i en årrække har været regionsformand i Nordjylland. De har arbejdet tæt sammen, da Jakob har været næstformand under Peter Thyregod.

”Peter er jo en TL-supermand og ved det hele, så jeg har virkelig suget til mig fra ham. Og det var rigtig godt at vi fik taget en god afsked med ham i går aftes,” siger Jakob Ove Madsen.

Forbundsformand Jannik Frank Petersen var også tilstede på generalforsamlingen.

”Stort til lykke til Jakob og til TL. Vi kender allerede hinanden godt fra hans hidtidige arbejde i TL – og jeg ser meget frem til samarbejdet med Jakob,” siger forbundsformand Jannik Frank Petersen.

Der var mødt knap 100 op til generalforsamlingen og 81 af dem var stemmeberettigede. Ny næstformand i TL Nordjylland blev Bettina Brøndum Andersen.

 

Afgående formand blev æresmedlem

Den afgående formand i TL Nordjylland, Peter Thyregod, blev på generalforsamling tildelt æresmedlemskab af TL. Det sker efter 30 års fagligt arbejde i TL. Forbundsformand Jannik Frank Petersen overrakte hæderen.

”Du er optaget af vores medlemsdemokrati og har især en stor kærlighed for medlemmernes fag. For den faglige identitet i TL. Du har især arbejdet for de tidligere aktivitetsudvalg – nu faglige netværk – i forhold til at synliggøre medlemmernes fag i TL og dermed at sikre TLs relevans for medlemmer."

”På Hovedbestyrelsens vegne vil jeg gerne takke dig for mere end 30 års faglig aktiv karriere i TL. Tak Tillidsmand – Tak Peter!”

Læs afskedsinterview:  Peter Thyregod takker af

Kampvalg 

  • Jakob Madsen blev valgt med 48 stemmer efter kampvalg på generalforsamlingen.
  • Modkandidaten Mona Andersen fik 28 stemmer. 2 stemte blankt.