OK23 - ”Vi har brug for din mening”

OK23 Om kort tid går forhandlingerne i gang om arbejdsvilkårene for ansatte i private virksomheder. Derfor er der brug for input fra medlemmerne.

Snart skal overenskomsterne for ansatte i private virksomheder forhandles, men allerede nu er der brug for input fra medlemmerne.

”Vi er i fuld gang med at forberede os til overenskomstforhandlingerne – også kaldet OK23. Og det er afgørende for os, at vi hører forventninger og ønsker fra så mange medlemmer som muligt på det private område. Medlemmernes mening gør vores stemme stærkere – og dermed kan vi forhandle bedre resultater hjem,” siger forbundsformand Jannik Frank Petersen.

Medlemmer på det private område vil modtage en mail i disse dage med link til spørgeskemaet, hvor der er mulighed for at byde ind med ønsker til forhandlingerne.

”Vi håber, at rigtig mange vil sende deres input til os – og samtidig tale med kolleger om fordele og ulemper ved den nuværende overenskomst. Det er også en god mulighed for at tale om den indflydelse det giver, at være medlem af TL – og måske få flere med ind i vores fælles kamp. Så lad os få skabt en god, inspirerende dialog på arbejdspladser landet over – så har vi et langt bedre udgangspunkt dem, når forhandlingerne går i gang,” siger han.

Hvis ikke, du har modtaget en e-mail fra os og arbejder i en privat virksomhed, kan du kontakte tlfaglig@tl.dk og få tilsendt en.

 

Du kan løbende følge med i overenskomstforhandlingerne

Læs mere på tl.dk/ok23