IMG 4245

Rekordmange deltog i årets træf for tillidsvalgte

TL Nyt Der var karriererådgivning på programmet, da årets træf for tillidsvalgte blev afholdt. Rekordmange deltog og tog del i to dage med faglige oplæg og networking.

Hvert år inviterer Teknisk Landsforbund tillidsvalgte til træf. To dage med faglig sparring og masser af networking blandt ligesindede.

I år deltog rekordmange, og dermed kunne 78 tillidsrepræsentanter blandt andre overvære karriererådgiver Marianne Bækbøl fortælle om, hvordan dialogen og forhandlingen med din chef er afgørende for, om du får succes som dine kollegers repræsentant.

Ifølge hende handler det i høj grad om at bruge kommunikation som et værktøj til at gøre sin chef god ved at tale vedkommende op.

For at understøtte den viden tog sociolog Rasmus Willing deltagerne med på en rejse gennem baggrunden for de problemer, der kan opstå med at trænge igennem på fællesskabets vegne, hvilket er en forudsætning for at klare arbejdet som tillidsvalgt på en arbejdsplads.

Her blev der plads til eksempler fra det virkelige liv og citater, der fik deltagerne til at reflektere over egne oplevelser ude på arbejdspladsen.

I år havde vi desuden besøg af Eva Jakobsen, der er arbejdsmiljøkonsulent ved IDA, til en snak om Arbejdstilsynet. 

“Jeg bliver glad over, at vi igen i år ser så mange glade og engagerede tillidsvalgte møde op til vores træf. Det er et vigtigt hverv at være tillidsvalgt, så vi er taknemmelige for, at nogle vælger at tage det på sig,” siger Jannik Frank Petersen, der er forbundsformand for Teknisk Landsforbund.

Sidder du og er nysgerrig på, om hvervet som tillidsvalgt er noget for dig, så er du velkommen til at kontakte Teknisk Landsforbund til en snak om dine muligheder.

Du kan også læse meget mere om det på vores hjemmeside, hvor vi har samlet det meste. Her kan du finde svar på mange af de spørgsmål, du måtte have.