HelleDanekilde.jpg

"Sæt fokus på, hvad du brænder for"

HR-Chefen Hvis du gerne vil lande et job i den rådgivende ingeniørvirksomhed MOE, skal du have fagligt drive og være engageret og motiveret, og så er det vigtigt, at du sætter fokus på, hvad du brænder for, fortæller HR-chef Helle Danekilde.

”Når vi modtager en ansøgning, ser vi i første omgang efter, om ansøgerens kvalifikationer og kompetencer passer til jobbet.

Vi kigger også på, om ansøgningen er motiveret, så det fremgår, hvorfor kandidaten netop ønsker at arbejde hos os.

I en stor virksomhed som MOE, med mere end 800 medarbejdere, er der mange muligheder for at komme til at arbejde inden for sine interesseområder.

Derfor er det en rigtig god idé, hvis du som ansøger er specifik med, hvad du brænder for, og hvilke faglige områder du ønsker at arbejde med.

Vi anbefaler, at ansøgningen højest fylder en A4-side, og at du også skriver, hvem du er, hvad du kan, og hvad du kan bidrage med i MOE.

Til selve jobsamtalen lægger vi særligt mærke til ansøgerens personlighed, og hvordan den enkelte passer ind i den afdeling eller det projektteam, som ansøgeren skal være en del af.

Vi er en mangfoldig virksomhed, og vi lægger vægt på at have mange forskellige medarbejdere, der dog har det tilfælles, at de er fagligt stærke inden for hvert deres område.

Medarbejderne i MOE har et stort drive og engagement, så det kigger vi naturligvis også efter, om vores kommende medarbejdere har.”