Mathias Nørvig Sybo Games_1760p.jpg
Sybo Games forventer at ansætte 25 nye medarbejdere i år, fortæller CEO Mathias Gredal Nørvig.

"Skil dig ud fra mængden"

Ansøgning Hos Sybo Games, der er kendt for mobilspillet Subway Surfers, går CEO Mathias Gredal Nørvig især efter ansøgere, der er superdygtige til det tekniske, og som skiller sig ud fra mængden. Det er helt fint at være nørdet og skør på den rigtige måde.

”Alene i år forventer vi at ansætte 25 nye medarbejdere, så vi kommer op på 100 i alt. Vi kigger især efter, om ansøgerne har de tekniske kompetencer, som vi leder efter, eller en særlig viden, som kan udfordre vores måde at gribe spiludviklingen an på."

"Det er også vigtigt, at ansøgningen er motiveret og målrettet os, så ansøgeren har sat sig ind i, hvad Sybo er for en virksomhed, og hvilke produkter vi har."

"Til samtalen skal vi kunne mærke, at ansøgerne har forberedt sig og tænkt over, hvad de vil spørge os om. Nogle laver deres ansøgning som et lille computerspil eller en grafisk illustration. Det behøver du selvfølgelig ikke, men det øger da dine chancer."

"Vi er et hus af verdensklassefolk med vidt forskellige baggrunde, og derfor er det fedt, hvis du skiller dig ud fra mængden."

"Ud fra din beskrivelse af dig selv, skal vi helst tænke, at dig kunne vi godt tænke os at få som kollega, og hvis du er dygtig nok, nørdet og skør på den rigtige måde, så har du gode chancer."

"Mit bedste råd til studerende, der gerne vil arbejde med spiludvikling er, at de skal gøre det. Brug fritiden på det, for det er et kæmpe plus, når du søger job, hvis du kan vise, at du virkelig er passioneret omkring det her.”