sisse_01_1320px.jpg
"Man er nødt til at komme ud i verden og møde nogle mennesker, som kan hjælpe en videre,” siger Sisse Stäcker Pedersen.

Springbræt til nye opgaver

Tema: Trainee Sisse Stäcker Pedersen ser sit traineeforløb hos møbeldesignfirmaet PLEASE WAIT to be SEATED som et springbræt til at få nye opgaver.

I 2016 afsluttede Sisse Stäcker Pedersen sin uddannelse i Living design. Siden har hun haft flere freelanceopgaver, bl.a. for Illums Bolighus, Netflix og Ten Eighty Productions.

”Som designer får man ikke opgaver ved at sidde foran computeren og skrive ansøgninger. Man er nødt til at komme ud i verden og møde nogle mennesker, som kan hjælpe en videre,” siger Sisse Stäcker Pedersen.

Derfor var hun heller ikke i tvivl, da hun blev tilbudt et traineeforløb hos møbeldesignfirmaet PLEASE WAIT to be SEATED.

”Det er et dejligt sted med gang i den. Da jeg kom, var de ved at gøre klar til Milanomessen, og jeg fik lov til at tegne deres messestand i 3D, så de hurtigt kunne stille møblerne op, når de kom frem til messen,” fortæller Sisse Stäcker Pedersen.

Da den opgave var løst, gik hun i gang med at tegne firmaets møbler i 3D.

”Hvis en arkitekt har brug for møbler til en skole eller en restaurant, kan de hente de 3D-tegnede møbler og sætte dem ind i deres tegning. Det gør det nemmere for dem at sælge deres projekt til kunden. Og når først projektet er solgt, vender de ofte tilbage for at købe møblerne,” siger Sisse Stäcker Pedersen.

Kender deres verden

Efter trainee-forløbet har hun fået et deltidsjob hos lampefirmaet &Light.

”PLEASE WAIT to be SEATED sælger lamper gennem AndLight. Så da jeg søgte job hos AndLight, var det jo en fordel, at jeg kunne fortælle, at jeg lige har været i et traineeforløb hos en af deres kunder. Så ved de, at jeg kender til deres verden.”

Sisse Stäcker Pedersen er godt tilfreds med trainee-forløbet.
”Jeg fik en rigtig god plads. Hvis man selv skal finde en plads, kan det godt være lidt af en jungle.”

 

 

”Trainee-forløbet gik rigtig fint. Sisse havde  lige de kompetencer, vi havde brug for i form af 3D-tegninger. Det havde hun fuldstændig styr på," siger kreativ direktør Thomas Ibsen, PLEASE WAIT to be SEATED.


Sisse Stäcker Pedersen

  • 29 år
  • Uddannet PBA i Living design samt grundforløb som møbelsnedker hos KEA.
  • Trainee hos PLEASE WAIT to be SEATED